Køkkenchefens Buffet
Køkkenchefens Buffet
Varmrøget laks
Kinaradise, agurk, sort sesam, citroncreme, krydderurter og sprøde salater
Carpaccio af gravad okse
Syltede svampe og sennepskorn, sprød rug, sennepsdressing og bitre salater
******
Cæsarsalat
Hjertesalat, cæsardressing, crouton og parmesan
Blomkål salat
Mandler, granatæbler, syltede sneppersfrø og estragon
Quinoasalat
Rødbeder, mandler, feta og persille
Kalvecuvette
Stegt med timian og hvidløg
Unghanebryst
Estragon og citron
Små kartofler
Bagt med rosmarin
Glaceret beder
Balsamico, syltede løg og friske krydderurter
Bearnaisecreme
Estragon og kørvel
******
Lun æblemazarin
Marcipan, karamel og vanilje parfait
Pris pr. person 450 kr.