Selskabsmenu 1
Velkomstdrink
3 retters menu
køkkenchefens valg
Gravad okse (carpaccio)
Med ristet rug, svampe eddike, syltede bøgehatte, brøndkarse, hjemmebagt brød
Farseret unghane
Med trøfler, sprødt skind, syltede brændte løg, jordskokkepure, urter og
glace af fjerkræ med bøgehatte, skalotteløg og persille
Hovedret serveres 2 gange
Lun Tarte Tatin
Æble, karamel, crumble og vanilie is
Tilbehør
Til menuen serveres friskbagt brød og dagens kartoffel
Drikkevarer
Øl, sodavand og vinpakke 2 ad libitum
Vand med og uden brus
Kaffe og avec
Drinks i baren efter middagen
Blomster
Natmad
Frit valg fra menukortet
8 timers arrangement
Pris pr. person 1200 kr.
Selskabs menu 2
Selskabs menu 2
Reception
Salte snacks, øl, sodavand og vin
Velkomstdrink
5 retters menu (køkkenchefens valg)
Rimmet kammuslinger
Let jordskokkesuppe, serrano, brunet smør, hasselnødder, brøndkarse
Arancini
Friteret risotto, saltet citron, estragon mayo, kørvel
Oksefilet
Croquette af skank, karamelliseret løgpure, palmekål og portvinssauce
Udvalg af Unika
Årstidens kompot, hjemmebagt sprødt, syltede nødder og oliven
Snickers
Chokolade, karamel, peanuts, blødt og sprødt, vanilie is
Drikkevarer
Øl, sodavand og vinpakke 3 ad libitum
Vand med og uden brus
Drinks i baren efter middagen
Kaffe og avec
Blomster dekorationer
Stor flot bryllupskage fra conditoriet
Natmad
Frit valg fra menukortet
9 timers arrangement
Pris pr. kv. 1.600,- kr.
Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu
Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu
Gravad okse (carpaccio)
Ristet rug, svampe vinaigrette, sylte bøgehatte, brøndkarse, hjemmebagt brød
Farseret unghane
Trøfler, sprød skind, sylte brænde løg, jordskokker pure, urter og
glace af fjerkræ med bøgehatte, skalotteløg og persille
Lun Tarte Tatin
Æble, karamel, crumble, vanilie is
Pris pr. person 450,- kr.
Vegansk alternativ
Rødbedetatar
Bagte rødbeder, brøndkarse, syltede rødbeder og sennep frø
Arancini
Friteret risotto, saltet citron, estragon mayo, kørvel
(Tilvalg + 45,- kr.)
Tournedos af skovsvampe
Stegte kejserhatte, persillerodspure, grønkål, syltede rødløg og rødvinssauce
Panna cotta
Hvidchokolade, lakrids, sponge cake og kirsebær
Pris pr. person 450,- kr.
Canapeer
Canapeer
3 stk. 85 kr.
Sprød kyllingskind
Svampe mayonnaise
Krustader
Laks, purløg, æbler
Havre Chips
Sauce tartar
Figner
Gedeost, butterdej, balsamico glace
Mini Bruschetta
Forretter
Forretter
Torsk (mosaik af torsk)
Æbler, agurk, peberrod, kærnemælk og dild
Gravad okse (carpaccio)
Ristet rug, svampe vinaigrette, syltede bøgehatte og brøndkarse
Rimmet kammuslinger
Let jordskokkesuppe, serrano, brunet smør, hasselnødder og brøndkarse
Rødbedetatar
Bagte rødbeder, brøndkarse, syltede rødbeder og sennep frø
Mellemretter
Mellemretter
+ 75 kr
Sprød vaffel
Koldrøget laks, vagtelæg, avocadocreme og brøndkarse
Baccala
Torsk, kapers, citron og frisésalat
Ravioli med svampe og trøfler
Hasselnødder, rosmarin smør, consommé
Arancini
Friteret risotto, saltet citron, estragon mayo og kørvel
Hovedretter
Hovedretter
Langtidsstegt okse
Stegte Kejserhatte, persillerodspure, grønkål, syltede rødløg og rødvinssauce
Oksefilet (+ 45 kr.) eller oksemørbrad (+ 60 kr.)
Croquette af skank, karamelliseret løgpure, palmekål og portvinssauce
Lammeculotte (+ 25 kr.)
Confiteret hvidløg, svampe og rødbeder, smørbønne pure og rosmarin sauce
Farseret unghane
Trøfler, sprødt skind, syltede brændte løg, jordskokkepure, urter
glace af fjerkræ med bøgehatte, skalotteløg og persille
Hellefisk (+50 kr.)
Tang, soufflefars, hokkaido pure, porre, sprød tuille og hummersauce med kørvelolie
Tournedos af skovsvampe
Stegte kejserhatte, persillerodspure, grønkål, syltede rødløg og rødvinssauce
Alle hovedretter serveres med sæsonens grøntsager vendt med urter og sylt samt
kartofler og sauce
Tillæg ved anden servering af kød i forbindelse med hovedret (+ 20 kr.)
Ost
Ost
Udvalg af Unika (+ 65 kr.)
Årstidens kompot, hjemmebagt sprødt, syltede nødder og oliven
Natmad
Natmad
Frikadeller med kartoffelsalat
3 kant sandwich
Hot dog
Asparges suppe
Pris pr. person 85 kr.
Årstidens buffet
Årstidens buffet
Dagens bagte fisk
Kold hollandaise creme, rejer, tomater, dild og sprøde salater
Vitello Tonnato
Rosa stegt kalv, tuncreme, friteret kapers, syltede løg og sprøde salater
******
Tomatsalat
Små tomater, agurk, oliven og honning/sennep dressing
Broccolisalat
Bacon, solsikkekerner, rosiner og dressing
Langtidsstegt okse
Stegt med grov peber mix, hvidløg og krydderurter
Kylling lår
Ponzu, soya og ingefær
Små kartofler
Bagt med rosmarin
Sæsonens stegte grøntsager
vendt med gremolata
Fløde sauce
smagt til med timian
*******
Chokolade brownie
Hvid chokolade mousse og havtorn/hyben
Pris pr. person 450 kr.
Køkkenchefens Buffet
Køkkenchefens Buffet
Varmrøget laks
Kinaradise, agurk, sort sesam, citroncreme, krydderurter og sprøde salater
Carpaccio af gravad okse
Syltede svampe og sennepskorn, sprød rug, sennepsdressing og bitre salater
******
Cæsarsalat
Hjertesalat, cæsardressing, crouton og parmesan
Blomkål salat
Mandler, granatæbler, syltede sneppersfrø og estragon
Kalvecuvette
Stegt med timian og hvidløg
Unghanebryst
Estragon og citron
Små kartofler
Bagt med rosmarin
Glaceret beder
Balsamico, syltede løg og friske krydderurter
Bearnaisecreme
Estragon og kørvel
******
Lun æblemazarin
Marcipan, karamel og vanilje parfait
Pris pr. person 450 kr.
Frokostbuffet
Frokostbuffet
Marineret sild serveret med syltet rødløg og kapers
Karrysild med æble serveret med løg og kapers
Paneret fiskefilet serveret med rørt remoulade og citron
Halve æg serveret med pillede rejer og rørt mayonnaise
*****
Dansk landskinke serveret med cremet røræg og purløg
Langtidsstegt roastbeef serveret med pickles, peberrod, surt
Sprød stegt ribbensteg serveret med hjemmesyltet rødkål
Slagtermesterens leverpostej serveret med bacon og champignons
*****
3 slags ost
Med årstidens kompot, syltede nødder, hjemmebagt sprødt
*****
Serveres med hjemmebagt brød samt smør og fedt
Pris pr. person 395 kr.
Brunch
Brunch
Yoghurt serveret med skovbær kompot og mysli
Spændende udvalg af skåret pålæg med grønt
Ristede brunchpølser, cremet røræg og sprød bacon
Kold røget laks serveret med rygeostdressing
Slagtermesterens lune leverpostej med ristede svampe og bacon
Pandekager serveret med lys sirup
blandet mini wienerbrød
Ostebræt med udvalg af franske, danske oste og kompot
Frisk skåret frugt
Marmelade, nutella, smør
*****
Kaffe, te og juice
Pris pr. person 395,- kr.
4 timers arrangement
Minimun 20 personer
Barnedåbs arrangement
Barnedåbs arrangement
Tunmousse rørt med
Friske krydderurter
Årstidens grønne salat
med kerner og bønner
Kartoffelsalat
med ærter, radiser og purløg
Håndskåret roast beef
Med urte creme
Lune frikadeller
Hjemmebagt brød og smør
Kaffe og te
Serveres på buffet
Brownie
Serveres til kaffen
Øl, sodavand og vin ad libitum
Serveres fra buffet
4 timers arrangement
Pris pr. person 495,- kr.
Reception
Reception
Sliders
Med okse, sprød salat, syltede rødløg, bearnaise dressing
Frikadeller
Små tærter
Med svampe og spinat
Tortillaruller
Med laksemousse og sprød salat
Hjemmebagt brownie med 70% Callebaut
3 timers arrangement
Pris pr. person 295 kr.
Reception til fest
Reception til fest
Reception nr. 1
Øl, sodavand, vin og salte snacks
Pris pr. person 150 kr.
Reception nr. 2
Cava, øl, sodavand, vin, kaffe og te
Canapeer
4 stk.
Salte snacks
Pris pr. person 300 kr.
Konfirmation
Konfirmation i Roskilde
Konfirmations pakke
Husets velkomstdrink
Køkkenchefens 3 retters menu eller buffet(hovedret serveres 2 gange)
Vin ad libitum med øl og vand
Kaffe, te og avec
Fri bar med øl, vand og vin
Natmad
Inkl. Lokale, hvide duge, lys og løse blomster
Pris pr. 1.050 kr person
8 timers arrangement
Konfirmation
Husets velkomstdrink
Køkkenchefens 3 retters menu eller buffet
Vin ad libitum med øl og vand
Kaffe og te
Inkl. Lokale, hvide duge, lys og løse blomster
Pris pr. 875 kr person
5 timers arrangement
Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu
Forret
Gravad okse (carpaccio)
Ristet rug, svampe vinaigrette, sylte bøgehatte, brøndkarse, hjemmebagt brød
Hovedret
Farseret unghane
Trøfler, sprød skind, sylte brænde løg, jordskokker pure, urter og
glace af fjerkræ med bøgehatte, skalotteløg og persille
Dessert
Lun Tarte Tatin
Æble, karamel, crumble, vanilie is
Køkkenchefens Buffet
Forret
Varmrøget laks
Kinaradise, agurk, sort sesam, citroncreme, krydderurter og sprøde salater
Carpaccio af gravad okse
Syltede svampe og sennepskorn, sprød rug, sennepsdressing og bitre salater
******
Hovedret
Cæsarsalat
Hjertesalat, cæsardressing, crouton og parmesan
Blomkål salat
Mandler, granatæbler, syltede sennepsfrø og estragon
Kalvecuvette
Stegt med timian og hvidløg
Unghanebryst
Estragon og citron
Små kartofler
Bagt med rosmarin
Glaceret beder
Balsamico, syltede løg og friske krydderurter
Bearnaisecreme
Estragon og kørvel
******
Dessert
Lun æblemazarin
Marcipan, karamel og vanilje parfait
Frokost tilbud 11:30-15:30
Husets velkomstdrink
Dagens buffet
2 genstande (øl, sodavand eller vin)
Kaffe, te og kage
pris pr. person 498 kr.
4 timers arrangement
Konfirmation i Roskilde
Selskabspakker
Selskabspakker
Fest pakker Roskilde
Nr. 1
Husets velkomstdrink
3 retters menu eller buffet
Vin ad libitum med øl og vand
4 timers arrangement
pris pr. person 795 kr.
Nr. 2
Husets velkomstdrink
3 retters menu eller buffet
Vin ad libitum med øl og vand
Kaffe, te og avec
5 timers arrangement
pris pr. person 875 kr.
Nr. 3
Husets velkomstdrink
3 retters menu eller buffet
Vin ad libitum med øl og vand
Kaffe, te og avec
7 timers arrangement
pris pr. person 975 kr.
Nr. 4
Husets velkomstdrink
3 retters menu eller buffet(hovedret serveres 2 gange)
Vin ad libitum med øl og vand
Kaffe, te og avec
Fri bar med øl, sodavand og vin
Natmad, frit valg fra menukort
8 timers arrangement
pris pr. person 1050 kr.
Nr. 5
Husets velkomstdrink
3 retters menu eller buffet(hovedret serveres 2 gange)
Vin ad libitum med øl og vand
Kaffe, te og avec
Fri bar med drinks, vin, øl og sodavand
Natmad, frit valg fra menukort
8 timers arrangement
pris pr. person 1150 kr.
Fest pakker Roskilde
Vinpakker
Vinpakke 1
Hvidvin:
Hillside Valley, USA, Colombard/Chardonnay
Rødvin:
Hillside Valley, USA, Ruby Cabernet
Dessertvin:
Muscat
Vinpakke 2
Hvidvine:
Vina Tarapaca, Chile Chardonnay
Rødvine:
Vina Tarapaca, Chile Cabernet sauvignon
Dessertvin:
Muscat
+ 50 kr. Pr. Person
Vinpakke 3
Hvidvine:
Babich, New Zealand, sauvignon blanch
Rødvine:
Costa Venete, Italien, Ripasso
Dessertvin:
Muscat
+ 95 kr. Pr. Person
Prisliste
Menu | 3 retters menu (vælges fra menukortet) | 450 kr. pr. person |
Drikkevare
|
Velkomstdrink ( husets )
Velkomstdrink boblevand (cava) Øl Vand Spiritus 2cl. Drink Avec Kaffe 1 fl. Husets spiritus 70cl 1 fl. Snaps 70cl 1 fl. husets vin Stor fri bar pr. efterfølgende time Lille bar pr. efterfølgende time |
60 kr.
80 kr. 40 kr. 35 kr. 50 kr. 85 kr. 60 kr. 45 kr. 800 kr. 800 kr. 325 kr. 145 kr. 100 kr. |
Diverse
|
Ekstra timer (uden forplejning)
Musiker (Forplejning)
|
3.000 kr.
300 kr.
|
Tilkøb | Petit four, 2 stk. fra Frellsen chokolade (20 g. stk)
Salte snacks (til velkomst eller efter maden) Chokolade (små Marsbar, Twix, Bounty, Snickers) Slik (Matador mix) RTD (Smirnoff ice, Somersby, Breezer) |
50 kr. pr. person
30 kr. pr. person 30 kr. pr. person 25 kr. pr. person 45 kr. pr. person |
Priserne er gældende til og med den 31. december 2024
Vi tager forbehold for udsolgte og sæson varer. |