Selskabsmenu 1

Velkomstdrink

 

3 retters menu (køkkenchefens valg)

 

Grill asparges

Håndpillede rejer, ærter, estragonemulsion, syltede radiser, sprød rugbrød

 

Oksefilet 

Selleri pure med brunet smør, glaseret gulerødder, syltede østershatte 

okseglace med timian 

(Hovedret serveres 2 gange)

 

Koldskål panna cotta

Vanilje bagte rabarber, crumble, mynte tuile 

 

Drikkevarer

Øl, sodavand og vinpakke 2 ad libitum

Vand med og uden brus

Kaffe og avec

Drinks i baren efter middagen

 

Løse blomster

Natmad

Frit valg fra menukortet

 


8 timers arrangement

Pris pr. kv. 1.200 kr.

Selskabs menu 2

Bryllupsarrangement

 

Husets velkomstdrink

 

4 retters menu (køkkenchefens valg)

 

Bresaola af Black Angus

Bur­ra­ta, balsamico glace, semi tørrede tomater, pinjekerner

 

Gigant ravioli med artiskok og pecorino

Stegt kylling consommé, friteret artiskok

 

Dampet hellefisk
Soufflefars på rejer, blomkålspure, braiseret fennikel, krydderurtesalat med syltede løg, 

sauce af strandkrabbe 


Chokolademousse

Mørk og hvidchokolade, jordbær romanoff, nøddekrokant

Drikkevarer

Øl, sodavand og vinpakke 2 ad libitum

Vand med og uden brus

Kaffe og avec

Drinks i baren efter middagen

 

Løse blomster

Natmad

Frit valg fra menukortet

 


9 timers arrangement

Pris pr. kv. 1.400 kr.

 

Selskabs menu 3

 

Bryllupsarrangement 


Reception

Salte snacks, øl, sodavand og vin

 

Velkomstdrink

 

5 retters menu (køkkenchefens valg)

 

Mosaik af laks (gravad laks)

Kinaradise, purløg og ørredrogn, sennepsfløde skilt med dild olie

 

Baccala

Torsk, kapers, citron og frisésalat  

 

Grillet ribeye  

Trøffelsmør, grillet løg, pure af smørbønner, bearnaise creme 

(Okse Ribeye stegt som coté de boeuf, 2 couverter pr. steak) 

 

Udvalg af Unika

Årstidens kompot, hjemmebagt sprødt, syltede nødder og oliven 

 

Citron tærte 

Brændt marengs, vaniljeis, crumble 

 

Drikkevarer

Øl, sodavand og vinpakke 3 ad libitum

Vand med og uden brus

Drinks i baren efter middagen

Kaffe og avec

 

Blomster dekorationer

 

Stor flot bryllupskage fra conditoriet 

 

Natmad
Frit valg fra menukortet

 

9 timers arrangement 

Pris pr. kv. 1.650 kr.

Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu

Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu

 

Grill asparges

Håndpillede rejer, ærter, estragonemulsion, syltede radiser, sprød rugbrød

 

Oksefilet 

Selleri pure med brunet smør, glaseret gulerødder, syltede østershatte 

okseglace med timian 

(Hovedret serveres 2 gange)

 

Koldskål panna cotta

Vanilje bagte rabarber, crumble, mynte tuile

 

Pris pr. person 450,- kr.

 

 

Vegansk alternativ

 

Grillet Hjertesalat (vegansk)

Citronpesto, salt ristede pistacienødder, sprød rugbrød og krydderurter

 

Brændte porre (vegansk)

Oliventapenade, sennepsvinaigrette, frisee 

 (Tilvalg + 75 kr.)

 

Friteret kantarel risotto

Broccolini, asparges og syltede svampe, persille pesto 

 

 Pina Colada (vegansk)

Ananas, kokos, rum, crumble

 

Pris pr. person 495,- kr.

 

Canapeer
3 stk. 85 kr.

 

Sprød kyllingskind

Svampe mayonnaise

 

Krustader

Laks, purløg, æbler

 

Havre Chips

Sauce tartar

 

Figner

Gedeost, butterdej, balsamico glace

 

Mini Bruschetta

Tomat, mozzarella, basilikum

 

Forretter 

 

Grillet asparges

Håndpillede rejer, ærter, estragonemulsion, syltede radiser, sprød rug

 

Mosaik af laks (gravad laks)

Kinaradise, purløg og ørredrogn, sennepsfløde skilt med dild olie 

 

Bresaola af Black Angus

Bur­ra­ta, balsamico glace, semi tørrede tomater, pinjekerner 

 

Grillet Hjertesalat (vegansk)

Citronpesto, salt ristede pistacienødder, sprød rugbrød og krydderurter

 


Mellemretter
+ 75 kr

 

Sprød vaffel

Koldrøget laks, vagtelæg, avocadocreme og brøndkarse

 

Torskerillette

Kapers, citron og frisésalat

 

Gigant ravioli med artiskok og pecorino

Stegt kylling consommé, friteret artiskok

 

Brændte porre (vegansk)

Oliventapenade, sennepsvinaigrette, frisee

 

Hovedretter

 

Oksefilet 

Selleri pure med brunet smør, glaseret gulerødder, syltede østershatte 

okseglace med timian  

Ved oksemørbrad (+ 50 kr.)

 

Grillet ribeye  

Trøffelsmør, grillet løg, pure af smørbønner, bearnaise creme 

(Okse Ribeye stegt som coté de boeuf, 2 couverter pr. steak)

 

Helstegt lammekrone (+ 35 kr.)

Terrin af skank, broccoli, asparges, tørret tomater 

Rosmarin skysauce 

 

Dampet hellefisk
Soufflefars på rejer, blomkålspure, braiseret fennikel, krydderurtesalat med syltede løg, 

sauce af strandkrabbe

 

Friteret kantarel risotto

Broccolini, asparges og syltede svampe, persille pesto   

Alle hovedretter serveres med sæsonens grøntsager vendt med urter og sylt samt

kartofler og sauce

Tillæg ved anden servering af kød i forbindelse med hovedret (+ 25 kr.)

Mellemretter 

Ost

Udvalg af Unika (+ 65  kr.)

Årstidens kompot, hjemmebagt sprødt, syltede nødder og oliven


Æblesorbet

Friske æbler, rosmarin  

Dessert 

 

Koldskål panna cotta

Vanilje bagte rabarber, crumble, mynte tuile 

 

Chokolademousse

Mørk og hvidchokolade, jordbær romanoff, nøddekrokant

 

Citron tærte 

Brændt marengs, vaniljeis, crumble

 

 Pina Colada (vegansk)

Ananas, kokos, rum, crumble 

Canapeer

Canapeer

3 stk. 85 kr.

 

 

Sprød kyllingskind

Svampe mayonnaise

 

Krustader

Laks, purløg, æbler

 

Havre Chips

Sauce tartar

 

Figner

Gedeost, butterdej, balsamico glace

 

Mini Bruschetta 

 

 

Forretter

Forretter

Grillet asparges

Håndpillede rejer, ærter, estragonemulsion, syltede radiser, sprød rug

 

Mosaik af laks (gravad laks)

Kinaradise, purløg og ørredrogn, sennepsfløde skilt med dild olie 

 

Bresaola af Black Angus

Bur­ra­ta, balsamico glace, semi tørrede tomater, pinjekerner 

 

Grillet Hjertesalat (vegansk)

Citronpesto, salt ristede pistacienødder, sprød rugbrød og krydderurter

Mellemretter

Mellemretter

+ 75 kr

 

Sprød vaffel

Koldrøget laks, vagtelæg, avocadocreme og brøndkarse

 

Baccala

Torsk, kapers, citron og frisésalat

 

Ravioli med svampe og trøfler

Hasselnødder, rosmarin smør, consommé

 

Arancini

Friteret risotto, saltet citron, estragon mayo og kørvel 

Hovedretter

Hovedretter

Oksefilet 

Selleri pure med brunet smør, glaseret gulerødder, syltede østershatte 

okseglace med timian  

Ved oksemørbrad (+ 50 kr.)

 

Grillet ribeye  

Trøffelsmør, grillet løg, pure af smørbønner, bearnaise creme 

(Okse Ribeye stegt som coté de boeuf, 2 couverter pr. steak)

 

Helstegt lammekrone (+ 35 kr.)

Terrin af skank, broccoli, asparges, tørret tomater 

Rosmarin skysauce 

 

Dampet hellefisk
Soufflefars på rejer, blomkålspure, braiseret fennikel, krydderurtesalat med syltede løg, 

sauce af strandkrabbe

 

Friteret kantarel risotto

Broccolini, asparges og syltede svampe, persille pesto   

Alle hovedretter serveres med sæsonens grøntsager vendt med urter og sylt samt

kartofler og sauce

Tillæg ved anden servering af kød i forbindelse med hovedret (+ 25 kr.)

Ost

Ost

 

Udvalg af Unika (+ 65  kr.)

Årstidens kompot, hjemmebagt sprødt, syltede nødder og oliven

Desserter

Desserter

 

Koldskål panna cotta

Vanilje bagte rabarber, crumble, mynte tuile 

 

Chokolademousse

Mørk og hvidchokolade, jordbær romanoff, nøddekrokant

 

Citron tærte 

Brændt marengs, vaniljeis, crumble

 

 Pina Colada (vegansk)

Ananas, kokos, rum, crumble

 

 

3 retter pr. person 450,- kr.

Natmad

Natmad

Lune frikadeller
Kold kartoffelsalat

 

Pizza
Kyllinge kebab og rucola / pepperoni og rucola
Creme fraiche dressing  

 

Sandwich
Ost/skinke, kylling/karry og roastbeef

 

Byg selv hot dog
Klassisk tilbehør


Asparges suppe
Brød

 

Pris pr. person 85 kr.

 

Årstidens buffet

Årstidens buffet

Rødbede røget laks

Syltede radiser og crispy salat

 

Lufttørret skinke

Grillet syltet grønt og rucola pesto


* * * * *

 

Oksefilet  

Herbes de provence

 

Svinekam 

Lime og rosmarin

 

Sæsonen stegte grøntsager

Vendt med syltet citrusfrugt og friske urter 

 

Små stegte kartofler

Vendt med friske urter

Fløde sauce

Smagt til med timian 

 

Hummus 

Ristede kikærter og olivenolie 

 

Salat af asparges og broccoli

Tørrede tomater, Grana Padano, citron olie 

 

Salat af sprød kål 

Soltørrede blåbær, saltristede græskarkerner, sennepsemulsion


* * * * *

 

Blondies (Hvid brownie)

3 slags rabarber bagt, syltet og is

 

Pris pr. person 450 kr.

Køkkenchefens Buffet

Køkkenchefens Buffet

 

Varmrøget laks 

Dild dressing, fennikel, agurk 

 

Carpaccio af okse

Spæde salater, hasselnød, parmesan, trøffel emulsion

 

* * * * *

 

Kalve cuvette 

Soltørret tomat pesto 

 

Helstegt Benskinke med sprød svær
Æble barbeque 

 

Sæsonen stegte grøntsager

Vendt med sylte citrusfrugt og friske urter

Små stegte kartofler

Vendt med friske urter 

 

Fløde sauce

Smagt til med timian 

 

Hummus 

Ristede kikærter og olivenolie 

 

Smashed cucumber salad 

sesam, chilli 

 

Fyldig salat 

Perlebyg, timian bagte gulerødder, syltede løg, granatæblekerner, friske krydderurter 


* * * * *

 

Citron tærte 

Brændt marengs og vaniljeis

 

 

Pris pr. person 450 kr.

Frokostbuffet

Frokostbuffet

 

Marineret sild serveret med syltet rødløg og kapers

Karrysild med æble serveret med løg og kapers

Paneret fiskefilet serveret med rørt remoulade og citron

Halve æg serveret med pillede rejer og rørt mayonnaise

*****

Pandestegte frikadeller med agurkesalat

Langtidsstegt roastbeef serveret med pickles, peberrod, surt

Sprød stegt ribbensteg serveret med hjemmesyltet rødkål

Slagtermesterens leverpostej serveret med bacon og champignons

*****

3 slags ost
Med årstidens kompot, syltede nødder, hjemmebagt sprødt

*****

Serveres med hjemmebagt brød samt smør og fedt

 

Pris pr. person 395 kr.

Brunch

Brunch

 

Yoghurt serveret med skovbær kompot og mysli
Spændende udvalg af skåret pålæg med grønt
Ristede brunchpølser, cremet røræg og sprød bacon
Kold røget laks serveret med rygeostdressing
Slagtermesterens lune leverpostej med ristede svampe og bacon
Pandekager serveret med lys sirup
blandet mini wienerbrød
Ostebræt med udvalg af franske, danske oste og kompot
Frisk skåret frugt
Marmelade, nutella, smør

*****

Kaffe, te og juice

Pris pr. person 395,- kr.

4 timers arrangement

Minimun 20 personer

Barnedåbs arrangement

Barnedåbs arrangement

 

Tunmousse rørt med

Friske krydderurter

 

Årstidens grønne salat

med kerner og bønner

 

Kartoffelsalat
med ærter, radiser og purløg

 

Håndskåret roast beef

Med urte creme

 

Lune frikadeller

 

Hjemmebagt brød og smør

 

Kaffe og te
Serveres på buffet

 

Brownie
Serveres til kaffen

 

Øl, sodavand og vin ad libitum
Serveres fra buffet

 

4 timers arrangement

Pris pr. person 495,- kr.

Reception

Reception

 

Sliders

Med okse, sprød salat, syltede rødløg, bearnaise dressing

 

Frikadeller

Små tærter
Med svampe og spinat

 

Tortillaruller

Med laksemousse og sprød salat

 

Hjemmebagt brownie med 70% Callebaut

 

3 timers arrangement

Pris pr. person 295 kr.

Reception til fest

Reception til fest

 

Reception nr. 1

 

Øl, sodavand, vin og salte snacks

Pris pr. person 150 kr.

 

Reception nr. 2

 

Cava, øl, sodavand, vin, kaffe og te

 

Canapeer
4 stk.

 

Salte snacks

 

Pris pr. person 300 kr.

Konfirmation

Konfirmation i Roskilde

Konfirmations pakke 

 

Husets velkomstdrink

 

Køkkenchefens 3 retters menu eller buffet(hovedret serveres 2 gange)

 

Vin ad libitum med øl og vand

 

Kaffe, te og avec

 Fri bar med øl, vand og vin

Natmad

Frit valg fra menukortet

Inkl. Lokale, hvide duge, lys og løse blomster

Pris pr. 1.050 kr person

8 timers arrangement

 

 

Konfirmation 

 

Husets velkomstdrink

 

Køkkenchefens 3 retters menu eller buffet

 

Vin ad libitum med øl og vand

 Kaffe og te

Inkl. Lokale, hvide duge, lys og løse blomster

Pris pr. 875 kr person

5 timers arrangement

 

Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu

Grill asparges

Håndpillede rejer, ærter, estragonemulsion, syltede radiser, sprød rugbrød

 

Oksefilet 

Selleri pure med brunet smør, glaseret gulerødder, syltede østershatte 

okseglace med timian 

(Hovedret serveres 2 gange)

 

Koldskål panna cotta

Vanilje bagte rabarber, crumble, mynte tuile

 

Køkkenchefens Buffet

Varmrøget laks 

Dild dressing, fennikel, agurk 

 

Carpaccio af okse

Spæde salater, hasselnød, parmesan, trøffel emulsion

 

* * * * *

 

Kalve cuvette 

Soltørret tomat pesto 

 

Helstegt Benskinke med sprød svær
Æble barbeque 

 

Sæsonen stegte grøntsager

Vendt med sylte citrusfrugt og friske urter


Små stegte kartofler

Vendt med friske urter 

 

Fløde sauce

Smagt til med timian 

 

Hummus 

Ristede kikærter og olivenolie 

 

Smashed cucumber salad 

sesam, chilli 

 

Fyldig salat 

Perlebyg, timian bagte gulerødder, syltede løg, granatæblekerner, friske krydderurter 


* * * * *

 

Citron tærte 

Brændt marengs og vaniljeis

 

Frokost tilbud 11:30-15:30

 

Husets velkomstdrink

 

Dagens buffet

 

2 genstande (øl, sodavand eller vin)

 

Kaffe, te og kage

 

pris pr. person 498 kr.

4 timers arrangement

Konfirmation i Roskilde

Selskabspakker

Selskabspakker

Fest pakker Roskilde

Nr. 1

Husets velkomstdrink

3 retters menu eller buffet 

Vin ad libitum med øl og vand

4 timers arrangement

pris pr. person 795 kr.

 

Nr. 2

Husets velkomstdrink

3 retters menu eller buffet

Vin ad libitum med øl og vand

Kaffe, te og avec

5 timers arrangement

pris pr. person 875 kr.

 

Nr. 3

Husets velkomstdrink

3 retters menu eller buffet

Vin ad libitum med øl og vand

Kaffe, te og avec

7 timers arrangement

pris pr. person 975 kr.

 

Nr. 4

Husets velkomstdrink

3 retters menu eller buffet(hovedret serveres 2 gange)

Vin ad libitum med øl og vand

Kaffe, te og avec

Fri bar med øl, sodavand og vin 

Natmad, frit valg fra menukort

8 timers arrangement

pris pr. person 1050 kr.

 

Nr. 5

Husets velkomstdrink

3 retters menu eller buffet(hovedret serveres 2 gange)

Vin ad libitum med øl og vand

Kaffe, te og avec

Fri bar med drinks, vin, øl og sodavand

Natmad, frit valg fra menukort

8 timers arrangement

pris pr. person 1150 kr.

Fest pakker Roskilde

Vinpakker

Vinpakke 1

Hvidvin:
Hillside Valley, USA, Colombard/Chardonnay

Rødvin:
Hillside Valley, USA, Ruby Cabernet

Dessertvin:
Muscat

 

Vinpakke 2
Hvidvine:
Vina Tarapaca, Chile Chardonnay

Rødvine:
Vina Tarapaca, Chile Cabernet sauvignon

Dessertvin:

Muscat

+ 50 kr. Pr. Person

 

Vinpakke 3
Hvidvine:
Babich, New Zealand, sauvignon blanch

Rødvine:
Costa Venete, Italien, Ripasso

Dessertvin:
Muscat

+ 95 kr. Pr. Person

Prisliste

Menu 3 retters menu (vælges fra menukortet) 450 kr. pr. person
Drikkevare

 

Velkomstdrink ( husets )

Velkomstdrink boblevand (cava)

Øl

Vand

Spiritus 2cl.

Drink

Avec

Kaffe

1 fl. Husets spiritus 70cl

1 fl. Snaps 70cl

1 fl. husets vin

Stor fri bar pr. efterfølgende time

Lille bar pr. efterfølgende time

60 kr.

80 kr.

40 kr.

35 kr.

50 kr.

85 kr.

60 kr.

45 kr.

800 kr.

800 kr.

325 kr.

145 kr.

100 kr.

Diverse

 

Ekstra timer (uden forplejning)

Musiker (Forplejning)

 

3.000 kr.

300 kr.

 

 Tilkøb Petit four, 2 stk. fra Frellsen chokolade (20 g. stk)

Salte snacks (til velkomst eller efter maden) 

Chokolade (små Marsbar, Twix, Bounty, Snickers) 

Slik (Matador mix) 

RTD (Smirnoff ice, Somersby, Breezer) 

50 kr. pr. person

30 kr. pr. person

30 kr. pr. person

25 kr. pr. person

45 kr. pr. person

  Priserne er gældende til og med den 31. december 2024

Vi tager forbehold for udsolgte og sæson varer.