Selskabsmenu 1

Velkomstdrink

3 retters menu
køkkenchefens valg
Gravad okse (carpaccio)
Med ristet rug, svampe eddike, syltede bøgehatte, brøndkarse, hjemmebagt brød

Farseret unghane
Med trøfler, sprødt skind, syltede brændte løg, jordskokkepure, urter og
glace af fjerkræ med bøgehatte, skalotteløg og persille

Hovedret serveres 2 gange

Lun Tarte Tatin
Æble, karamel, crumble og vanilie is

Tilbehør
Til menuen serveres friskbagt brød og dagens kartoffel

Drikkevarer
Øl, sodavand og vinpakke 2 ad libitum
Vand med og uden brus
Kaffe og avec
Drinks i baren efter middagen

Blomster

Natmad
Frit valg fra menukortet

8 timers arrangement
Pris pr. person 1200 kr.

Selskabs menu 2

Selskabs menu 2


Reception

Salte snacks, øl, sodavand og vin

 

Velkomstdrink

 

5 retters menu (køkkenchefens valg)

 

Rimmet kammuslinger

Let jordskokkesuppe, serrano, brunet smør, hasselnødder, brøndkarse

 

Arancini

Friteret risotto, saltet citron, estragon mayo, kørvel 

 

Oksefilet

Croquette af skank, karamelliseret løgpure, palmekål og portvinssauce 

 

Udvalg af Unika

Årstidens kompot, hjemmebagt sprødt, syltede nødder og oliven

 

Snickers

Chokolade, karamel, peanuts, blødt og sprødt, vanilie is

 

Drikkevarer

Øl, sodavand og vinpakke 3 ad libitum

Vand med og uden brus

Drinks i baren efter middagen

Kaffe og avec

 

Blomster dekorationer

 

Stor flot bryllupskage fra conditoriet

 

Natmad
Frit valg fra menukortet

 

9 timers arrangement

Pris pr. kv. 1.600,- kr.

Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu

Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu

  

Gravad okse (carpaccio)

Ristet rug, svampe vinaigrette, sylte bøgehatte, brøndkarse, hjemmebagt brød

 

Farseret unghane

Trøfler, sprød skind, sylte brænde løg, jordskokker pure, urter og    

glace af fjerkræ med bøgehatte, skalotteløg og persille

 

Lun Tarte Tatin

Æble, karamel, crumble, vanilie is

 

Pris pr. person 450,- kr.

 

 

Vegansk alternativ

 

Rødbedetatar

Bagte rødbeder, brøndkarse, syltede rødbeder og sennep frø

 

Arancini
Friteret risotto, saltet citron, estragon mayo, kørvel 

 (Tilvalg + 45,- kr.)

 

Tournedos af skovsvampe

Stegte kejserhatte, persillerodspure, grønkål, syltede rødløg og rødvinssauce 

 

Panna cotta

Hvidchokolade, lakrids, sponge cake og kirsebær

 

Pris pr. person 450,- kr.

Canapeer

Canapeer

3 stk. 85 kr.

 

 

Sprød kyllingskind

Svampe mayonnaise

 

Krustader

Laks, purløg, æbler

 

Havre Chips

Sauce tartar

 

Figner

Gedeost, butterdej, balsamico glace

 

Mini Bruschetta 

 

 

Forretter

Forretter

Torsk (mosaik af torsk)

Æbler, agurk, peberrod, kærnemælk og dild

 

Gravad okse (carpaccio)

Ristet rug, svampe vinaigrette, syltede bøgehatte og brøndkarse

 

Rimmet kammuslinger

Let jordskokkesuppe, serrano, brunet smør, hasselnødder og brøndkarse

 

Rødbedetatar

Bagte rødbeder, brøndkarse, syltede rødbeder og sennep frø

Mellemretter

Mellemretter

+ 75 kr

 

Sprød vaffel

Koldrøget laks, vagtelæg, avocadocreme og brøndkarse

 

Baccala

Torsk, kapers, citron og frisésalat

 

Ravioli med svampe og trøfler

Hasselnødder, rosmarin smør, consommé

 

Arancini

Friteret risotto, saltet citron, estragon mayo og kørvel 

Hovedretter

Hovedretter

Langtidsstegt okse

Stegte Kejserhatte, persillerodspure, grønkål, syltede rødløg og rødvinssauce 

 

Oksefilet (+ 45 kr.) eller oksemørbrad (+ 60 kr.)

Croquette af skank, karamelliseret løgpure, palmekål og portvinssauce 

 

Lammeculotte (+ 25 kr.)

Confiteret hvidløg, svampe og rødbeder, smørbønne pure og rosmarin sauce

 

Farseret unghane

Trøfler, sprødt skind, syltede brændte løg, jordskokkepure, urter    

glace af fjerkræ med bøgehatte, skalotteløg og persille

 

Hellefisk (+50 kr.)

Tang, soufflefars, hokkaido pure, porre, sprød tuille og hummersauce med kørvelolie

 

Tournedos af skovsvampe

Stegte kejserhatte, persillerodspure, grønkål, syltede rødløg og rødvinssauce 

 

 

Alle hovedretter serveres med sæsonens grøntsager vendt med urter og sylt samt

kartofler og sauce

 

Tillæg ved anden servering af kød i forbindelse med hovedret (+ 20 kr.)

Ost

Ost

 

Udvalg af Unika (+ 65  kr.)

Årstidens kompot, hjemmebagt sprødt, syltede nødder og oliven

Natmad

Natmad

Frikadeller med kartoffelsalat

 

3 kant sandwich

 

Hot dog

 

Asparges suppe

 

Pris pr. person 85 kr.

 

Årstidens buffet

Årstidens buffet

 

Dagens bagte fisk

Kold hollandaise creme, rejer, tomater, dild og sprøde salater

 

Vitello Tonnato

Rosa stegt kalv, tuncreme, friteret kapers, syltede løg og sprøde salater

 

******

 

Tomatsalat

Små tomater, agurk, oliven og honning/sennep dressing

 

Broccolisalat

Bacon, solsikkekerner, rosiner og dressing

 

Langtidsstegt okse

Stegt med grov peber mix, hvidløg og krydderurter

 

Kylling lår

Ponzu, soya og ingefær

 

Små kartofler

Bagt med rosmarin

 

Sæsonens stegte grøntsager

vendt med gremolata

 

Fløde sauce

smagt til med timian

 

*******

 

Chokolade brownie

Hvid chokolade mousse og havtorn/hyben

 

Pris pr. person 450 kr.

Køkkenchefens Buffet

Køkkenchefens Buffet

 

Varmrøget laks

Kinaradise, agurk, sort sesam, citroncreme, krydderurter og sprøde salater

 

Carpaccio af gravad okse

Syltede svampe og sennepskorn, sprød rug, sennepsdressing og bitre salater

 

******

 

Cæsarsalat

Hjertesalat, cæsardressing, crouton og parmesan

 

Blomkål salat

Mandler, granatæbler, syltede sneppersfrø og estragon

 

Kalvecuvette

Stegt med timian og hvidløg 

 

Unghanebryst

Estragon og citron 

 

Små kartofler

Bagt med rosmarin

 

Glaceret beder

Balsamico, syltede løg og friske krydderurter

 

Bearnaisecreme

Estragon og kørvel

 

******

 

Lun æblemazarin

Marcipan, karamel og vanilje parfait

 

 

Pris pr. person 450 kr.

Frokostbuffet

Frokostbuffet

 

Marineret sild serveret med syltet rødløg og kapers

Karrysild med æble serveret med løg og kapers

Paneret fiskefilet serveret med rørt remoulade og citron

Halve æg serveret med pillede rejer og rørt mayonnaise

*****

Dansk landskinke serveret med cremet røræg og purløg

Langtidsstegt roastbeef serveret med pickles, peberrod, surt

Sprød stegt ribbensteg serveret med hjemmesyltet rødkål

Slagtermesterens leverpostej serveret med bacon og champignons

*****

3 slags ost
Med årstidens kompot, syltede nødder, hjemmebagt sprødt

*****

Serveres med hjemmebagt brød samt smør og fedt

 

Pris pr. person 395 kr.

Brunch

Brunch

 

Yoghurt serveret med skovbær kompot og mysli
Spændende udvalg af skåret pålæg med grønt
Ristede brunchpølser, cremet røræg og sprød bacon
Kold røget laks serveret med rygeostdressing
Slagtermesterens lune leverpostej med ristede svampe og bacon
Pandekager serveret med lys sirup
blandet mini wienerbrød
Ostebræt med udvalg af franske, danske oste og kompot
Frisk skåret frugt
Marmelade, nutella, smør

*****

Kaffe, te og juice

Pris pr. person 395,- kr.

4 timers arrangement

Minimun 20 personer

Barnedåbs arrangement

Barnedåbs arrangement

 

Tunmousse rørt med

Friske krydderurter

 

Årstidens grønne salat

med kerner og bønner

 

Kartoffelsalat
med ærter, radiser og purløg

 

Håndskåret roast beef

Med urte creme

 

Lune frikadeller

 

Hjemmebagt brød og smør

 

Kaffe og te
Serveres på buffet

 

Brownie
Serveres til kaffen

 

Øl, sodavand og vin ad libitum
Serveres fra buffet

 

4 timers arrangement

Pris pr. person 495,- kr.

Reception

Reception

 

Sliders

Med okse, sprød salat, syltede rødløg, bearnaise dressing

 

Frikadeller

Små tærter
Med svampe og spinat

 

Tortillaruller

Med laksemousse og sprød salat

 

Hjemmebagt brownie med 70% Callebaut

 

3 timers arrangement

Pris pr. person 295 kr.

Reception til fest

Reception til fest

 

Reception nr. 1

 

Øl, sodavand, vin og salte snacks

Pris pr. person 150 kr.

 

Reception nr. 2

 

Cava, øl, sodavand, vin, kaffe og te

 

Canapeer
4 stk.

 

Salte snacks

 

Pris pr. person 300 kr.

Konfirmation

Konfirmation i Roskilde

Konfirmations pakke 

 

Husets velkomstdrink

 

Køkkenchefens 3 retters menu eller buffet(hovedret serveres 2 gange)

 

Vin ad libitum med øl og vand

 

Kaffe, te og avec

 Fri bar med øl, vand og vin

Natmad

Frit valg fra menukortet

Inkl. Lokale, hvide duge, lys og løse blomster

Pris pr. 1.050 kr person

8 timers arrangement

 

 

Konfirmation 

 

Husets velkomstdrink

 

Køkkenchefens 3 retters menu eller buffet

 

Vin ad libitum med øl og vand

 Kaffe og te

Inkl. Lokale, hvide duge, lys og løse blomster

Pris pr. 875 kr person

5 timers arrangement

 

Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu

  Forret

Gravad okse (carpaccio)

Ristet rug, svampe vinaigrette, sylte bøgehatte, brøndkarse, hjemmebagt brød

 Hovedret

Farseret unghane

Trøfler, sprød skind, sylte brænde løg, jordskokker pure, urter og    

glace af fjerkræ med bøgehatte, skalotteløg og persille

Dessert 

Lun Tarte Tatin

Æble, karamel, crumble, vanilie is

 

Køkkenchefens Buffet

 Forret

Varmrøget laks

Kinaradise, agurk, sort sesam, citroncreme, krydderurter og sprøde salater

Carpaccio af gravad okse

Syltede svampe og sennepskorn, sprød rug, sennepsdressing og bitre salater

******

Hovedret

Cæsarsalat

Hjertesalat, cæsardressing, crouton og parmesan

Blomkål salat

Mandler, granatæbler, syltede sennepsfrø og estragon

Kalvecuvette

Stegt med timian og hvidløg 

Unghanebryst

Estragon og citron 

Små kartofler

Bagt med rosmarin

Glaceret beder

Balsamico, syltede løg og friske krydderurter

Bearnaisecreme

Estragon og kørvel

******

Dessert 

Lun æblemazarin

Marcipan, karamel og vanilje parfait

 

Frokost tilbud 11:30-15:30

 

Husets velkomstdrink

 

Dagens buffet

 

2 genstande (øl, sodavand eller vin)

 

Kaffe, te og kage

 

pris pr. person 498 kr.

4 timers arrangement

Konfirmation i Roskilde

Selskabspakker

Selskabspakker

Fest pakker Roskilde

Nr. 1

Husets velkomstdrink

3 retters menu eller buffet 

Vin ad libitum med øl og vand

4 timers arrangement

pris pr. person 795 kr.

 

Nr. 2

Husets velkomstdrink

3 retters menu eller buffet

Vin ad libitum med øl og vand

Kaffe, te og avec

5 timers arrangement

pris pr. person 875 kr.

 

Nr. 3

Husets velkomstdrink

3 retters menu eller buffet

Vin ad libitum med øl og vand

Kaffe, te og avec

7 timers arrangement

pris pr. person 975 kr.

 

Nr. 4

Husets velkomstdrink

3 retters menu eller buffet(hovedret serveres 2 gange)

Vin ad libitum med øl og vand

Kaffe, te og avec

Fri bar med øl, sodavand og vin 

Natmad, frit valg fra menukort

8 timers arrangement

pris pr. person 1050 kr.

 

Nr. 5

Husets velkomstdrink

3 retters menu eller buffet(hovedret serveres 2 gange)

Vin ad libitum med øl og vand

Kaffe, te og avec

Fri bar med drinks, vin, øl og sodavand

Natmad, frit valg fra menukort

8 timers arrangement

pris pr. person 1150 kr.

Fest pakker Roskilde

Vinpakker

Vinpakke 1

Hvidvin:
Hillside Valley, USA, Colombard/Chardonnay

Rødvin:
Hillside Valley, USA, Ruby Cabernet

Dessertvin:
Muscat

 

Vinpakke 2
Hvidvine:
Vina Tarapaca, Chile Chardonnay

Rødvine:
Vina Tarapaca, Chile Cabernet sauvignon

Dessertvin:

Muscat

+ 50 kr. Pr. Person

 

Vinpakke 3
Hvidvine:
Babich, New Zealand, sauvignon blanch

Rødvine:
Costa Venete, Italien, Ripasso

Dessertvin:
Muscat

+ 95 kr. Pr. Person

Prisliste

Menu 3 retters menu (vælges fra menukortet) 450 kr. pr. person
Drikkevare

 

Velkomstdrink ( husets )

Velkomstdrink boblevand (cava)

Øl

Vand

Spiritus 2cl.

Drink

Avec

Kaffe

1 fl. Husets spiritus 70cl

1 fl. Snaps 70cl

1 fl. husets vin

Stor fri bar pr. efterfølgende time

Lille bar pr. efterfølgende time

60 kr.

80 kr.

40 kr.

35 kr.

50 kr.

85 kr.

60 kr.

45 kr.

800 kr.

800 kr.

325 kr.

145 kr.

100 kr.

Diverse

 

Ekstra timer (uden forplejning)

Musiker (Forplejning)

 

3.000 kr.

300 kr.

 

 Tilkøb Petit four, 2 stk. fra Frellsen chokolade (20 g. stk)

Salte snacks (til velkomst eller efter maden) 

Chokolade (små Marsbar, Twix, Bounty, Snickers) 

Slik (Matador mix) 

RTD (Smirnoff ice, Somersby, Breezer) 

50 kr. pr. person

30 kr. pr. person

30 kr. pr. person

25 kr. pr. person

45 kr. pr. person

  Priserne er gældende til og med den 31. december 2024

Vi tager forbehold for udsolgte og sæson varer.