Selskabsmenu 1
Velkomstdrink
3 retters menu (køkkenchefens valg)
Grill asparges
Håndpillede rejer, ærter, estragonemulsion, syltede radiser, sprød rugbrød
Oksefilet
Selleri pure med brunet smør, glaseret gulerødder, syltede østershatte
okseglace med timian
(Hovedret serveres 2 gange)
Koldskål panna cotta
Vanilje bagte rabarber, crumble, mynte tuile
Drikkevarer
Øl, sodavand og vinpakke 2 ad libitum
Vand med og uden brus
Kaffe og avec
Drinks i baren efter middagen
Løse blomster
Natmad
Frit valg fra menukortet
8 timers arrangement
Pris pr. kv. 1.200 kr.
Selskabs menu 2
Bryllupsarrangement
Husets velkomstdrink
4 retters menu (køkkenchefens valg)
Bresaola af Black Angus
Burrata, balsamico glace, semi tørrede tomater, pinjekerner
Gigant ravioli med artiskok og pecorino
Stegt kylling consommé, friteret artiskok
Dampet hellefisk
Soufflefars på rejer, blomkålspure, braiseret fennikel, krydderurtesalat med syltede løg,
sauce af strandkrabbe
Chokolademousse
Mørk og hvidchokolade, jordbær romanoff, nøddekrokant
Drikkevarer
Øl, sodavand og vinpakke 2 ad libitum
Vand med og uden brus
Kaffe og avec
Drinks i baren efter middagen
Løse blomster
Natmad
Frit valg fra menukortet
9 timers arrangement
Pris pr. kv. 1.400 kr.
Selskabs menu 3
Bryllupsarrangement
Reception
Salte snacks, øl, sodavand og vin
Velkomstdrink
5 retters menu (køkkenchefens valg)
Mosaik af laks (gravad laks)
Kinaradise, purløg og ørredrogn, sennepsfløde skilt med dild olie
Baccala
Torsk, kapers, citron og frisésalat
Grillet ribeye
Trøffelsmør, grillet løg, pure af smørbønner, bearnaise creme
(Okse Ribeye stegt som coté de boeuf, 2 couverter pr. steak)
Udvalg af Unika
Årstidens kompot, hjemmebagt sprødt, syltede nødder og oliven
Citron tærte
Brændt marengs, vaniljeis, crumble
Drikkevarer
Øl, sodavand og vinpakke 3 ad libitum
Vand med og uden brus
Drinks i baren efter middagen
Kaffe og avec
Blomster dekorationer
Stor flot bryllupskage fra conditoriet
Natmad
Frit valg fra menukortet
9 timers arrangement
Pris pr. kv. 1.650 kr.
Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu
Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu
Grill asparges
Håndpillede rejer, ærter, estragonemulsion, syltede radiser, sprød rugbrød
Oksefilet
Selleri pure med brunet smør, glaseret gulerødder, syltede østershatte
okseglace med timian
(Hovedret serveres 2 gange)
Koldskål panna cotta
Vanilje bagte rabarber, crumble, mynte tuile
Pris pr. person 450,- kr.
Vegansk alternativ
Grillet Hjertesalat (vegansk)
Citronpesto, salt ristede pistacienødder, sprød rugbrød og krydderurter
Brændte porre (vegansk)
Oliventapenade, sennepsvinaigrette, frisee
(Tilvalg + 75 kr.)
Friteret kantarel risotto
Broccolini, asparges og syltede svampe, persille pesto
Pina Colada (vegansk)
Ananas, kokos, rum, crumble
Pris pr. person 495,- kr.
Canapeer
3 stk. 85 kr.
Sprød kyllingskind
Svampe mayonnaise
Krustader
Laks, purløg, æbler
Havre Chips
Sauce tartar
Figner
Gedeost, butterdej, balsamico glace
Mini Bruschetta
Tomat, mozzarella, basilikum
Forretter
Grillet asparges
Håndpillede rejer, ærter, estragonemulsion, syltede radiser, sprød rug
Mosaik af laks (gravad laks)
Kinaradise, purløg og ørredrogn, sennepsfløde skilt med dild olie
Bresaola af Black Angus
Burrata, balsamico glace, semi tørrede tomater, pinjekerner
Grillet Hjertesalat (vegansk)
Citronpesto, salt ristede pistacienødder, sprød rugbrød og krydderurter
Mellemretter
+ 75 kr
Sprød vaffel
Koldrøget laks, vagtelæg, avocadocreme og brøndkarse
Torskerillette
Kapers, citron og frisésalat
Gigant ravioli med artiskok og pecorino
Stegt kylling consommé, friteret artiskok
Brændte porre (vegansk)
Oliventapenade, sennepsvinaigrette, frisee
Hovedretter
Oksefilet
Selleri pure med brunet smør, glaseret gulerødder, syltede østershatte
okseglace med timian
Ved oksemørbrad (+ 50 kr.)
Grillet ribeye
Trøffelsmør, grillet løg, pure af smørbønner, bearnaise creme
(Okse Ribeye stegt som coté de boeuf, 2 couverter pr. steak)
Helstegt lammekrone (+ 35 kr.)
Terrin af skank, broccoli, asparges, tørret tomater
Rosmarin skysauce
Dampet hellefisk
Soufflefars på rejer, blomkålspure, braiseret fennikel, krydderurtesalat med syltede løg,
sauce af strandkrabbe
Friteret kantarel risotto
Broccolini, asparges og syltede svampe, persille pesto
Alle hovedretter serveres med sæsonens grøntsager vendt med urter og sylt samt
kartofler og sauce
Tillæg ved anden servering af kød i forbindelse med hovedret (+ 25 kr.)
Mellemretter
Ost
Udvalg af Unika (+ 65 kr.)
Årstidens kompot, hjemmebagt sprødt, syltede nødder og oliven
Æblesorbet
Friske æbler, rosmarin
Dessert
Koldskål panna cotta
Vanilje bagte rabarber, crumble, mynte tuile
Chokolademousse
Mørk og hvidchokolade, jordbær romanoff, nøddekrokant
Citron tærte
Brændt marengs, vaniljeis, crumble
Pina Colada (vegansk)
Ananas, kokos, rum, crumble
Canapeer
Canapeer
3 stk. 85 kr.
Sprød kyllingskind
Svampe mayonnaise
Krustader
Laks, purløg, æbler
Havre Chips
Sauce tartar
Figner
Gedeost, butterdej, balsamico glace
Mini Bruschetta
Forretter
Forretter
Grillet asparges
Håndpillede rejer, ærter, estragonemulsion, syltede radiser, sprød rug
Mosaik af laks (gravad laks)
Kinaradise, purløg og ørredrogn, sennepsfløde skilt med dild olie
Bresaola af Black Angus
Burrata, balsamico glace, semi tørrede tomater, pinjekerner
Grillet Hjertesalat (vegansk)
Citronpesto, salt ristede pistacienødder, sprød rugbrød og krydderurter
Mellemretter
Mellemretter
+ 75 kr
Sprød vaffel
Koldrøget laks, vagtelæg, avocadocreme og brøndkarse
Baccala
Torsk, kapers, citron og frisésalat
Ravioli med svampe og trøfler
Hasselnødder, rosmarin smør, consommé
Arancini
Friteret risotto, saltet citron, estragon mayo og kørvel
Hovedretter
Hovedretter
Oksefilet
Selleri pure med brunet smør, glaseret gulerødder, syltede østershatte
okseglace med timian
Ved oksemørbrad (+ 50 kr.)
Grillet ribeye
Trøffelsmør, grillet løg, pure af smørbønner, bearnaise creme
(Okse Ribeye stegt som coté de boeuf, 2 couverter pr. steak)
Helstegt lammekrone (+ 35 kr.)
Terrin af skank, broccoli, asparges, tørret tomater
Rosmarin skysauce
Dampet hellefisk
Soufflefars på rejer, blomkålspure, braiseret fennikel, krydderurtesalat med syltede løg,
sauce af strandkrabbe
Friteret kantarel risotto
Broccolini, asparges og syltede svampe, persille pesto
Alle hovedretter serveres med sæsonens grøntsager vendt med urter og sylt samt
kartofler og sauce
Tillæg ved anden servering af kød i forbindelse med hovedret (+ 25 kr.)
Ost
Ost
Udvalg af Unika (+ 65 kr.)
Årstidens kompot, hjemmebagt sprødt, syltede nødder og oliven
Desserter
Desserter
Koldskål panna cotta
Vanilje bagte rabarber, crumble, mynte tuile
Chokolademousse
Mørk og hvidchokolade, jordbær romanoff, nøddekrokant
Citron tærte
Brændt marengs, vaniljeis, crumble
Pina Colada (vegansk)
Ananas, kokos, rum, crumble
3 retter pr. person 450,- kr.
Natmad
Natmad
Lune frikadeller
Kold kartoffelsalat
Pizza
Kyllinge kebab og rucola / pepperoni og rucola
Creme fraiche dressing
Sandwich
Ost/skinke, kylling/karry og roastbeef
Byg selv hot dog
Klassisk tilbehør
Asparges suppe
Brød
Pris pr. person 85 kr.
Årstidens buffet
Årstidens buffet
Rødbede røget laks
Syltede radiser og crispy salat
Lufttørret skinke
Grillet syltet grønt og rucola pesto
* * * * *
Oksefilet
Herbes de provence
Svinekam
Lime og rosmarin
Sæsonen stegte grøntsager
Vendt med syltet citrusfrugt og friske urter
Små stegte kartofler
Vendt med friske urter
Fløde sauce
Smagt til med timian
Hummus
Ristede kikærter og olivenolie
Salat af asparges og broccoli
Tørrede tomater, Grana Padano, citron olie
Salat af sprød kål
Soltørrede blåbær, saltristede græskarkerner, sennepsemulsion
* * * * *
Blondies (Hvid brownie)
3 slags rabarber bagt, syltet og is
Pris pr. person 450 kr.
Køkkenchefens Buffet
Køkkenchefens Buffet
Varmrøget laks
Dild dressing, fennikel, agurk
Carpaccio af okse
Spæde salater, hasselnød, parmesan, trøffel emulsion
* * * * *
Kalve cuvette
Soltørret tomat pesto
Helstegt Benskinke med sprød svær
Æble barbeque
Sæsonen stegte grøntsager
Vendt med sylte citrusfrugt og friske urter
Små stegte kartofler
Vendt med friske urter
Fløde sauce
Smagt til med timian
Hummus
Ristede kikærter og olivenolie
Smashed cucumber salad
sesam, chilli
Fyldig salat
Perlebyg, timian bagte gulerødder, syltede løg, granatæblekerner, friske krydderurter
* * * * *
Citron tærte
Brændt marengs og vaniljeis
Pris pr. person 450 kr.
Frokostbuffet
Frokostbuffet
Marineret sild serveret med syltet rødløg og kapers
Karrysild med æble serveret med løg og kapers
Paneret fiskefilet serveret med rørt remoulade og citron
Halve æg serveret med pillede rejer og rørt mayonnaise
*****
Pandestegte frikadeller med agurkesalat
Langtidsstegt roastbeef serveret med pickles, peberrod, surt
Sprød stegt ribbensteg serveret med hjemmesyltet rødkål
Slagtermesterens leverpostej serveret med bacon og champignons
*****
3 slags ost
Med årstidens kompot, syltede nødder, hjemmebagt sprødt
*****
Serveres med hjemmebagt brød samt smør og fedt
Pris pr. person 395 kr.
Brunch
Brunch
Yoghurt serveret med skovbær kompot og mysli
Spændende udvalg af skåret pålæg med grønt
Ristede brunchpølser, cremet røræg og sprød bacon
Kold røget laks serveret med rygeostdressing
Slagtermesterens lune leverpostej med ristede svampe og bacon
Pandekager serveret med lys sirup
blandet mini wienerbrød
Ostebræt med udvalg af franske, danske oste og kompot
Frisk skåret frugt
Marmelade, nutella, smør
*****
Kaffe, te og juice
Pris pr. person 395,- kr.
4 timers arrangement
Minimun 20 personer
Barnedåbs arrangement
Barnedåbs arrangement
Tunmousse rørt med
Friske krydderurter
Årstidens grønne salat
med kerner og bønner
Kartoffelsalat
med ærter, radiser og purløg
Håndskåret roast beef
Med urte creme
Lune frikadeller
Hjemmebagt brød og smør
Kaffe og te
Serveres på buffet
Brownie
Serveres til kaffen
Øl, sodavand og vin ad libitum
Serveres fra buffet
4 timers arrangement
Pris pr. person 495,- kr.
Reception
Reception
Sliders
Med okse, sprød salat, syltede rødløg, bearnaise dressing
Frikadeller
Små tærter
Med svampe og spinat
Tortillaruller
Med laksemousse og sprød salat
Hjemmebagt brownie med 70% Callebaut
3 timers arrangement
Pris pr. person 295 kr.
Reception til fest
Reception til fest
Reception nr. 1
Øl, sodavand, vin og salte snacks
Pris pr. person 150 kr.
Reception nr. 2
Cava, øl, sodavand, vin, kaffe og te
Canapeer
4 stk.
Salte snacks
Pris pr. person 300 kr.
Konfirmation
Konfirmation i Roskilde
Konfirmations pakke
Husets velkomstdrink
Køkkenchefens 3 retters menu eller buffet(hovedret serveres 2 gange)
Vin ad libitum med øl og vand
Kaffe, te og avec
Fri bar med øl, vand og vin
Natmad
Inkl. Lokale, hvide duge, lys og løse blomster
Pris pr. 1.050 kr person
8 timers arrangement
Konfirmation
Husets velkomstdrink
Køkkenchefens 3 retters menu eller buffet
Vin ad libitum med øl og vand
Kaffe og te
Inkl. Lokale, hvide duge, lys og løse blomster
Pris pr. 875 kr person
5 timers arrangement
Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu
Grill asparges
Håndpillede rejer, ærter, estragonemulsion, syltede radiser, sprød rugbrød
Oksefilet
Selleri pure med brunet smør, glaseret gulerødder, syltede østershatte
okseglace med timian
(Hovedret serveres 2 gange)
Koldskål panna cotta
Vanilje bagte rabarber, crumble, mynte tuile
Køkkenchefens Buffet
Varmrøget laks
Dild dressing, fennikel, agurk
Carpaccio af okse
Spæde salater, hasselnød, parmesan, trøffel emulsion
* * * * *
Kalve cuvette
Soltørret tomat pesto
Helstegt Benskinke med sprød svær
Æble barbeque
Sæsonen stegte grøntsager
Vendt med sylte citrusfrugt og friske urter
Små stegte kartofler
Vendt med friske urter
Fløde sauce
Smagt til med timian
Hummus
Ristede kikærter og olivenolie
Smashed cucumber salad
sesam, chilli
Fyldig salat
Perlebyg, timian bagte gulerødder, syltede løg, granatæblekerner, friske krydderurter
* * * * *
Citron tærte
Brændt marengs og vaniljeis
Frokost tilbud 11:30-15:30
Husets velkomstdrink
Dagens buffet
2 genstande (øl, sodavand eller vin)
Kaffe, te og kage
pris pr. person 498 kr.
4 timers arrangement
Konfirmation i Roskilde
Selskabspakker
Selskabspakker
Fest pakker Roskilde
Nr. 1
Husets velkomstdrink
3 retters menu eller buffet
Vin ad libitum med øl og vand
4 timers arrangement
pris pr. person 795 kr.
Nr. 2
Husets velkomstdrink
3 retters menu eller buffet
Vin ad libitum med øl og vand
Kaffe, te og avec
5 timers arrangement
pris pr. person 875 kr.
Nr. 3
Husets velkomstdrink
3 retters menu eller buffet
Vin ad libitum med øl og vand
Kaffe, te og avec
7 timers arrangement
pris pr. person 975 kr.
Nr. 4
Husets velkomstdrink
3 retters menu eller buffet(hovedret serveres 2 gange)
Vin ad libitum med øl og vand
Kaffe, te og avec
Fri bar med øl, sodavand og vin
Natmad, frit valg fra menukort
8 timers arrangement
pris pr. person 1050 kr.
Nr. 5
Husets velkomstdrink
3 retters menu eller buffet(hovedret serveres 2 gange)
Vin ad libitum med øl og vand
Kaffe, te og avec
Fri bar med drinks, vin, øl og sodavand
Natmad, frit valg fra menukort
8 timers arrangement
pris pr. person 1150 kr.
Fest pakker Roskilde
Vinpakker
Vinpakke 1
Hvidvin:
Hillside Valley, USA, Colombard/Chardonnay
Rødvin:
Hillside Valley, USA, Ruby Cabernet
Dessertvin:
Muscat
Vinpakke 2
Hvidvine:
Vina Tarapaca, Chile Chardonnay
Rødvine:
Vina Tarapaca, Chile Cabernet sauvignon
Dessertvin:
Muscat
+ 50 kr. Pr. Person
Vinpakke 3
Hvidvine:
Babich, New Zealand, sauvignon blanch
Rødvine:
Costa Venete, Italien, Ripasso
Dessertvin:
Muscat
+ 95 kr. Pr. Person
Prisliste
Menu | 3 retters menu (vælges fra menukortet) | 450 kr. pr. person |
Drikkevare
|
Velkomstdrink ( husets )
Velkomstdrink boblevand (cava) Øl Vand Spiritus 2cl. Drink Avec Kaffe 1 fl. Husets spiritus 70cl 1 fl. Snaps 70cl 1 fl. husets vin Stor fri bar pr. efterfølgende time Lille bar pr. efterfølgende time |
60 kr.
80 kr. 40 kr. 35 kr. 50 kr. 85 kr. 60 kr. 45 kr. 800 kr. 800 kr. 325 kr. 145 kr. 100 kr. |
Diverse
|
Ekstra timer (uden forplejning)
Musiker (Forplejning)
|
3.000 kr.
300 kr.
|
Tilkøb | Petit four, 2 stk. fra Frellsen chokolade (20 g. stk)
Salte snacks (til velkomst eller efter maden) Chokolade (små Marsbar, Twix, Bounty, Snickers) Slik (Matador mix) RTD (Smirnoff ice, Somersby, Breezer) |
50 kr. pr. person
30 kr. pr. person 30 kr. pr. person 25 kr. pr. person 45 kr. pr. person |
Priserne er gældende til og med den 31. december 2024
Vi tager forbehold for udsolgte og sæson varer. |