Kære Brunch gæst.

Brunch er blevet en meget populær måde at invitere familie og venner til en fejring af en fødselsdag, barnedåb eller lign., hvor man ikke ønsker en stor fest. Et bruncharrangement er sat til 3 timer. det tager typisk en time til halv anden, at spise, så der vil også være tid til at servere en øl eller sodavand efter maden.

Vi laver al maden i huset fra bunden med de bedste råvarer, og prøver hele tiden at følge med i, hvad der rør sig i den gastronomiske verden. Det er meget vigtigt for os, at maden er veltilberedt, smager dejligt og ser lækker ud på bordet. Vi kan også byde jeres gæster en bitter, gammel dansk, fernet branca, jägermeister osv.

Vores brunch serveres på buffet, som er flot pyntet af, så maden ser lækker ud, det er meget vigtigt for os at det ser lækker ud og at alle gæsterne for den oplevelse.

I kan sidde ved runde borde(der kan sidde 8-10 personer, ved de runde borde) eller firkantede borde, lidt efter hvor mange gæster i bliver og hvilket lokale i skal være i, de store selskaber i den store sal, har mulighed for at velkomstdrinken i haven, hvis vejret tillader det, og hvis der er børn kan de lege der, i restauranten, kan børnene være i kælderen, hvor der er tv og sofaer.

Bordene bliver dækket med hvide duge, lys & løse blomster.

Brunch

Brunch

 

Yoghurt serveret med skovbær kompot og mysli
Spændende udvalg af skåret pålæg med grønt
Ristede brunchpølser, cremet røræg og sprød bacon
Kold røget laks serveret med rygeostdressing
Slagtermesterens lune leverpostej med ristede svampe og bacon
Pandekager serveret med lys sirup
blandet mini wienerbrød
Ostebræt med udvalg af franske, danske oste og kompot
Frisk skåret frugt
Marmelade, nutella, smør

*****

Kaffe, te og juice

Pris pr. person 350,- kr.

3 timers arrangement

Brunch