Hovedretter
Unghanebryst
“ærter francis”
grill hjertesalat, ærter, syltet skalotteløg, pancetta
estragon sauce
Langtidsstegt kalvefilet
Serveret med ristede skovsvampe, markedets friske urter, rødvinssauce, samt friske krydderurter
+ 35,- ved helaftensarrangement
Langtidsstegt oksefilet
Persillerodspure, markeds friske urter og friske krydderurter
portvinssauce
+ 45,- ved helaftensarrangement
Medaljon oksemørbrads
Selleripure, bagte rødløg, glaseret persillerod, friske ærteskud
sauce bordelaise
+ 60,- ved helaftensarrangement
Share food
Vælg en slags kød eller fisk
Laks bagt med citron/dild
Braiseret gris i øl/rosmarin
Langtidsstegt oksekød med hvidløg/timian
Serveres med
Dagens kartoffel
Markedets grøntsager tilberedes efter årstid
Salat af torvets grønt
Sauce/dressing
Spreads
Brød
*****
Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel