Hovedretter

Hovedretter

Unghanebryst
“ærter francis”
grill hjertesalat, ærter, syltet skalotteløg, pancetta
estragon sauce

Langtidsstegt kalvefilet
Serveret med ristede skovsvampe, markedets friske urter, rødvinssauce, samt friske krydderurter

+ 35,- ved helaftensarrangement

Langtidsstegt oksefilet
Persillerodspure, markeds friske urter og friske krydderurter
portvinssauce
+ 45,- ved helaftensarrangement

Medaljon oksemørbrads
Selleripure, bagte rødløg, glaseret persillerod, friske ærteskud
sauce bordelaise

+ 60,- ved helaftensarrangement

 

Share food

Vælg en slags kød eller fisk

Laks bagt med citron/dild

Braiseret gris i øl/rosmarin

Langtidsstegt oksekød med hvidløg/timian

 

Serveres med

Dagens kartoffel

Markedets grøntsager tilberedes efter årstid

Salat af torvets grønt

Sauce/dressing

Spreads

Brød

 

*****

Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel