Hovedretter

Hovedretter

Laksespyd med grillede krebsehaler

Serveret med pomme duchesse, urter a la nage, Beurre blanc sauce samt friske krydderurter

*****

Grillet unghanebryst og brøndkarse

Serveret med persillerodspure samt ragout af bacon, let ristede svampe, skalotteløg og ærter

*****

Svinekæber i portvinssauce

Serveret med røget kartofler, ristede skovsvampe, blå druer i portvin samt chips og persille

*****

Langtidsstegt kalvefilet fra Himmerland

Serveret med ristede skovsvampe, markedets friske urter, rødvinssauce, rosmarinsalt samt friske krydderurter

+ 35,- ved helaftensarrangement

*****

Velhængt oksefilet som medaljon

Serveret med persillerodspure, portvins sauce, markeds friske urter samt vild brøndkarse

+ 45,- ved helaftensarrangement

*****

Oksemørbrad fra Himmerland

Serveret med syrnet selleri pure, morkelsauce, bøgehatte, edamame bønner, timiansalt samt friske ærteskud

+ 60,- ved helaftensarrangement

*****

Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel