Hovedretter

Hovedretter

Hovedretter

Langtidsstegt okse

Stegte Kejserhatte, persillerodspure, grønkål, syltede rødløg og rødvinssauce 

 

Oksefilet (+ 45 kr.) eller oksemørbrad (+ 60 kr.)

Croquette af skank, karamelliseret løgpure, palmekål og portvinssauce 

 

Lammeculotte (+ 25 kr.)

Confiteret hvidløg, svampe og rødbeder, smørbønne pure og rosmarin sauce

 

Farseret unghane

Trøfler, sprødt skind, syltede brændte løg, jordskokkepure, urter    

glace af fjerkræ med bøgehatte, skalotteløg og persille

 

Hellefisk (+50 kr.)

Tang, soufflefars, hokkaido pure, porre, sprød tuille og hummersauce med kørvelolie

 

Tournedos af skovsvampe

Stegte kejserhatte, persillerodspure, grønkål, syltede rødløg og rødvinssauce 

 

 

Alle hovedretter serveres med sæsonens grøntsager vendt med urter og sylt samt

kartofler og sauce

 

Tillæg ved anden servering af kød i forbindelse med hovedret (+ 20 kr.)