Hovedretter

Hovedretter

Hovedretter

Oksefilet 

Selleri pure med brunet smør, glaseret gulerødder, syltede østershatte 

okseglace med timian  

Ved oksemørbrad (+ 50 kr.)

 

Grillet ribeye  

Trøffelsmør, grillet løg, pure af smørbønner, bearnaise creme 

(Okse Ribeye stegt som coté de boeuf, 2 couverter pr. steak)

 

Helstegt lammekrone (+ 35 kr.)

Terrin af skank, broccoli, asparges, tørret tomater 

Rosmarin skysauce 

 

Dampet hellefisk
Soufflefars på rejer, blomkålspure, braiseret fennikel, krydderurtesalat med syltede løg, 

sauce af strandkrabbe

 

Friteret kantarel risotto

Broccolini, asparges og syltede svampe, persille pesto   

Alle hovedretter serveres med sæsonens grøntsager vendt med urter og sylt samt

kartofler og sauce

Tillæg ved anden servering af kød i forbindelse med hovedret (+ 25 kr.)