Hovedretter
Hovedretter
Langtidsstegt okse
Stegte Kejserhatte, persillerodspure, grønkål, syltede rødløg og rødvinssauce
Oksefilet (+ 45 kr.) eller oksemørbrad (+ 60 kr.)
Croquette af skank, karamelliseret løgpure, palmekål og portvinssauce
Lammeculotte (+ 25 kr.)
Confiteret hvidløg, svampe og rødbeder, smørbønne pure og rosmarin sauce
Farseret unghane
Trøfler, sprødt skind, syltede brændte løg, jordskokkepure, urter
glace af fjerkræ med bøgehatte, skalotteløg og persille
Hellefisk (+50 kr.)
Tang, soufflefars, hokkaido pure, porre, sprød tuille og hummersauce med kørvelolie
Tournedos af skovsvampe
Stegte kejserhatte, persillerodspure, grønkål, syltede rødløg og rødvinssauce
Alle hovedretter serveres med sæsonens grøntsager vendt med urter og sylt samt
kartofler og sauce
Tillæg ved anden servering af kød i forbindelse med hovedret (+ 20 kr.)