Hovedretter
Hovedretter
Oksefilet
Selleri pure med brunet smør, glaseret gulerødder, syltede østershatte
okseglace med timian
Ved oksemørbrad (+ 50 kr.)
Grillet ribeye
Trøffelsmør, grillet løg, pure af smørbønner, bearnaise creme
(Okse Ribeye stegt som coté de boeuf, 2 couverter pr. steak)
Helstegt lammekrone (+ 35 kr.)
Terrin af skank, broccoli, asparges, tørret tomater
Rosmarin skysauce
Dampet hellefisk
Soufflefars på rejer, blomkålspure, braiseret fennikel, krydderurtesalat med syltede løg,
sauce af strandkrabbe
Friteret kantarel risotto
Broccolini, asparges og syltede svampe, persille pesto
Alle hovedretter serveres med sæsonens grøntsager vendt med urter og sylt samt
kartofler og sauce
Tillæg ved anden servering af kød i forbindelse med hovedret (+ 25 kr.)