Velkommen til Håndværkeren – Restaurant og Selskabslokaler

Lokal restaurant i hjertet af Roskilde tæt på stationen. Håndværkerens bygninger rummer en masse historie og ejes af Roskildes Borger-, Håndværker- og Industriforening. Oprindelig tjente bygningen som præstebolig, men har siden HVILKET ÅR?? fungeret som restauration.

Vores lokaler er lyse og venlige, og danner fine rammer om enhver fest – Bryllup, konfirmation, fødselsdag, jubilæum eller reception.

I den oprindelige bygning er der mulighed for selskaber i forskellig størrelse. ’Restauranten’ er velegnet til selskaber op til 48 personer, mens ’Pejsestuen’ kan bruges til mindre selskaber med op til 25 personer. I kælderen er der lokaler til den lille firmafest, herrefrokost eller polterabend. I ’Slyngelstuen’ er der plads til 15 spisende gæster. Hertil hører lokale med sofaer, Playstation og billardbord.

Derudover blev der i år ?? opført en tilbygning således, at vi har mulighed for selvskaber op til 150 personer. Til ’Salen’ hører vores hyggelige, ugenerte have, hvor der er muglighed for at få serveret velkomstdrink og kaffe.

Håndværkeren kan også levere catering og take away. I kan læse mere under ’Take away’.