Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu

Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu

Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu

  

Gravad okse (carpaccio)

Ristet rug, svampe vinaigrette, sylte bøgehatte, brøndkarse, hjemmebagt brød

 

Farseret unghane

Trøfler, sprød skind, sylte brænde løg, jordskokker pure, urter og    

glace af fjerkræ med bøgehatte, skalotteløg og persille

 

Lun Tarte Tatin

Æble, karamel, crumble, vanilie is

 

Pris pr. person 450,- kr.

 

 

Vegansk alternativ

 

Rødbedetatar

Bagte rødbeder, brøndkarse, syltede rødbeder og sennep frø

 

Arancini
Friteret risotto, saltet citron, estragon mayo, kørvel 

 (Tilvalg + 45,- kr.)

 

Tournedos af skovsvampe

Stegte kejserhatte, persillerodspure, grønkål, syltede rødløg og rødvinssauce 

 

Panna cotta

Hvidchokolade, lakrids, sponge cake og kirsebær

 

Pris pr. person 450,- kr.