Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu
Køkkenchefens 3 retters sæsonmenu
Gravad okse (carpaccio)
Ristet rug, svampe vinaigrette, sylte bøgehatte, brøndkarse, hjemmebagt brød
Farseret unghane
Trøfler, sprød skind, sylte brænde løg, jordskokker pure, urter og
glace af fjerkræ med bøgehatte, skalotteløg og persille
Lun Tarte Tatin
Æble, karamel, crumble, vanilie is
Pris pr. person 450,- kr.
Vegansk alternativ
Rødbedetatar
Bagte rødbeder, brøndkarse, syltede rødbeder og sennep frø
Arancini
Friteret risotto, saltet citron, estragon mayo, kørvel
(Tilvalg + 45,- kr.)
Tournedos af skovsvampe
Stegte kejserhatte, persillerodspure, grønkål, syltede rødløg og rødvinssauce
Panna cotta
Hvidchokolade, lakrids, sponge cake og kirsebær
Pris pr. person 450,- kr.