Klassisk 3 retters menu
Forretter
Rejecocktail med friske urter, cherrytomat & dressing
*****
Dampet laks med rejer, kaviar, sprøde salater & dressing
*****
Sprøde tarteletter med cremet høns i asparges & frisk persille
Hovedretter
Gammeldags oksesteg med friske urter fra markedet
Serveret med glaserede perleløg, hvide kartofler & cremet flødesauce
*****
Kalvesteg stegt som vildt
Æble med gele, frisk waldorfsalat, smørristede kartofler & vildtsauce
*****
Helstegt oksefilet
Serveret med kartofler, bearnaise creme, samt frisk grønt fra market
Dessert
Hjemmelavet nougat & marcipan parfait, samt frisk frugt
*****
Lune pandekager med hjemmelavet vaniljeparfait og frisk frugt
*****
Nøddekurv med hjemmelavet is og frisk frugt + 20 kr.
*****
Klassisk Citronfromage
Serveret med blåbær, pistacie, skum og mynter
475 kr.