Buffet hos Restaurant Håndværkeren Roskilde

Kære gæst

Buffet er en måde at gøre jeres arrangement lidt mere uformelt, da gæster selv skal op og hente maden.

Der vil typisk også være flere ting at vælge imellem på buffeten, så der kan være lidt for enhver smag.

I kan vælge at holde arrangementet hos os eller få bragt maden ud. Vi laver al maden fra bunden med de bedste råvarer, og prøver hele tiden at følge med i, hvad der rør sig i den gastronomiske verden. Det er meget vigtigt for os, at maden er veltilberedt, smager dejligt og ser lækker ud på buffeten.

Vi har mere end 20 års erfaring med at arrangere fester. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og laver det arrangement, der lige netop passer til jer.

Vi har mulighed for at finde et lokale, der passer til det antal gæster, I inviterer. I vores lyse og venlige lokaler kan vi dække op med runde eller aflange borde. Ved større arrangementer (med over 40 gæster) er der mulighed for at få velkomstdrink i vores store dejlige have.

I er meget velkommen til at komme forbi, se lokalerne og få en snak om, hvad vi kan tilbyde til jeres arrangement.

Årstidens buffet

Årstidens buffet

 

Dagens bagte fisk

Kold hollandaise creme, rejer, tomater, dild og sprøde salater

 

Vitello Tonnato

Rosa stegt kalv, tuncreme, friteret kapers, syltede løg og sprøde salater

 

******

 

Tomatsalat

Små tomater, agurk, oliven og honning/sennep dressing

 

Broccolisalat

Bacon, solsikkekerner, rosiner og dressing

 

Pastapenne

Grønkålspesto og ristede kerner

 

Langtidsstegt okse

Stegt med grov peber mix, hvidløg og krydderurter

 

Kylling lår

Ponzu, soya og ingefær

 

Små kartofler

Bagt med rosmarin

 

Sæsonens stegte grøntsager

vendt med gremolata

 

Fløde sauce

smagt til med timian

 

*******

 

Chokolade brownie

Hvid chokolade mousse og havtorn/hyben

 

Pris pr. person 450 kr.

Køkkenchefens Buffet

Køkkenchefens Buffet

 

Varmrøget laks

Kinaradise, agurk, sort sesam, citroncreme, krydderurter og sprøde salater

 

Carpaccio af gravad okse

Syltede svampe og sennepskorn, sprød rug, sennepsdressing og bitre salater

 

******

 

Cæsarsalat

Hjertesalat, cæsardressing, crouton og parmesan

 

Blomkål salat

Mandler, granatæbler, syltede sneppersfrø og estragon

 

Quinoasalat

Rødbeder, mandler, feta og persille

 

Kalvecuvette

Stegt med timian og hvidløg 

 

Unghanebryst

Estragon og citron 

 

Små kartofler

Bagt med rosmarin

 

Glaceret beder

Balsamico, syltede løg og friske krydderurter

 

Bearnaisecreme

Estragon og kørvel

 

******

 

Lun æblemazarin

Marcipan, karamel og vanilje parfait

 

 

Pris pr. person 450 kr.

Frokostbuffet

Frokostbuffet

 

Marineret sild serveret med syltet rødløg og kapers

Røde kryddersild serveret med løg og kapers

Hjemmerørt æggesalat med karry, purløg og kapers

Paneret fiskefilet serveret med rørt remoulade og citron

Halve æg serveret med pillede rejer og rørt mayonnaise

*****

Dansk landskinke serveret med cremet røræg og purløg

Langtidsstegt roastbeef serveret med pickles, peberrod, surt

Sprød stegt ribbensteg serveret med hjemmesyltet rødkål

Slagtermesterens leverpostej serveret med bacon og champignons

*****

3 slags ost
Med årstidens kompot, syltede nødder, hjemmebagt sprødt

*****

Serveres med hjemmebagt brød samt smør og fedt

 

Pris pr. person 350 kr.

 

Buffet hos Restaurant Håndværkeren i Roskilde