Begravelse og bisættelse, mindereception i Roskilde

Få taget den rette afsked med jeres kære ved at samles til en mindereception efter begravelsen eller bisættelsen. Vi sørger for mad og drikke så I kan mindes og tage afsked.

Vi forstår at skabe den rette stemning til et Begravelse og bisættelse Roskilde arrangementer med pæn opdækning, hvide duge, stearinlys, velanrettet traktement m.v., i rolige og smukke omgivelser med et professionelt personale.

Vi ligger centralt i byen, tæt på stationen, plus at vi har egen parkerings plads, så jeres gæster har let ved at finde os.

Se vores begravelse og bisættelses arrangementer herunder, ellers lad os høre hvis I har andre ønsker, så tager vi en snak om det der passer til jeres ønsker.

Vi er klar over, at det kan være svært at forudsige deltagerantallet, men vi gør opmærksom på, at der betales for et minimum antal. Er der flere end forudsagt, betales der for det totale antal.

Vi har forskellige lokaler, så vi kan finde det lokale der passer bedst til jer antal og ønsker, vi dækker op med borde der passerbedst til lokalet og antallet af gæster.

Vi har et godt samarbejde med flere bedemænd i Roskilde, så aftal med bedemanden at de ringer til os når I er ankommet til kirken eller kapellet, hvis der er ændringer i antallet, så har vi en bedre chance for at dække op til et par stykker ekstra, hvis det skulle være tilfældet.

Begravelse arrangement

Dagens ret 195,-kr.

Kaffe & kringle 140,- kr.
Kaffe, kringle & boller 170,- kr.
Kaffe, 3 stk. Smørrebrød 185,- kr.
kaffe, 3 stk. smørrebrød & kringle 215,- kr.
kaffe, 2 sandwich 165,- kr.
Pålægsbuffet med lyst & mørkt brød, kaffe 195,- kr.
Øl 40,- kr.
Sodavand 35,- kr.
Flaske husets vin 295,- kr.

Alle priser er pr. person / enhed

Begravelse og bisættelse, mindereception i Roskilde centrum