facebook-domain-verification" content="0xn9w78htayr9xl6fqdgn5zxq8wv12"

Begravelses og bisættelses arrangementer

Begravelse og bisættelses arrangementer

Begravelse og bisættelse Roskilde

Vi forstår at skabe den rette stemning til et Begravelse og bisættelse Roskilde arrangementer med pæn opdækning, hvide duge, stearinlys, velanrettet traktement m.v., i rolige og smukke omgivelser med et professionelt personale.

Se vores begravelse og bisættelses arrangementer herunder, ellers lad os høre hvis I har andre ønsker, så tager vi en snak om det.

Vi er klar over, at det kan være svært at forudsige deltagerantallet, men vi gør opmærksom på, at der betales for et minimum antal. Er der flere end forudsagt, betales der for det totale antal.

Vi har forskellige lokaler, så vi kan finde det lokale der passer bedst til jer antal og ønsker, vi dækker op med borde der passerbedst til lokalet og antallet af gæster.

Vi har et godt samarbejde med flere bedemænd i Roskilde, så aftal med bedemanden at de ringer til os når I er ankommet til kirken eller kapellet, hvis der er ændringer i antallet, så har vi en bedre chance for at dække op til et par stykker ekstra, hvis det skulle være tilfældet.Kontakt os for booking