facebook-domain-verification" content="0xn9w78htayr9xl6fqdgn5zxq8wv12"

Mødepakker

Møde, kursus og foredrag Roskilde

Møde, kursus og foredrag Roskilde

Vi har 4 mødelokaler midt i Roskilde Centrum, få minutter fra stationen og tæt på Roskilde Domkirke, vi har p-pladser i gården og der er flere p-pladser i gå afstand fra restauranten.

  • Snedkerstuen 2-15 personer.
  • Pejsestuen 10-25 personer.
  • Restaurant 20-40 personer.
  • Salen 40-150 personer.

Vi klare al det praktiske, med opstilling af borde og stole, samt forplejning.

Der er mulighed for at sidde ved stolerækker, firkantede borde som sildeben eller langborde, vi har også runde borde, hvor der kan sidde 8-10 personer ved hver.

Vi kan serverer alt fra sandwich, smørrebrød, frugt, snacks, buffet, 3 retters menuer, kage samt drikkevarer, kaffe, the, øl, sodavand, vin og drinks.

Vi har projektor og lærred i alle vores lokaler og der er gratis wifi, som I og jeres gæster kan benytte sig af, vi har også flipover til rådighed.

Hvis jeres møde, kursus og foredrag Roskilde foregår i den store sal, er der mulighed for at trække lidt frisk luft og strække benene i vores dejlige have, som ligger ved indgangen til lokalet.

Vi har forskellige pakker med mad og drikkevarer, som passer til de fleste møder, kursus og foredrag Roskilde, men vi kan selfølgelig også sammen sætte lige den pakke der passer til jeres arrangement.

 

Kontakt os for booking