Kære Gæst.

Vores 3 retters menuer er delt op i forretter, hovedretter, desserter og klassiske retter, som du/I kan sammensætte en 3 retters menu ud fra. Ved retter med +, lægges beløbet oveni prisen. Vi hjælper gerne med sammensætning af jeres menu.

Vi laver al maden i huset, fra bunden med de bedste råvarer, og prøver hele tiden at følge med i, hvad der rør sig i den gastronomiske verden, det er meget vigtigt for os, at maden er veltilberedt, smager dejligt og ser lækker ud på tallerkenen.

Vi har mere ind 20 års erfaring i at arrangere fester. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og laver det arrangement, der lige netop passer til jer.

Vi har mulighed for at finde et lokale, der passer til det antal gæster I inviterer. I vores lyse og venlige lokaler kan vi dække op med runde eller aflange borde. Ved større arrangementer (med over 40 gæster) er der mulighed for at få velkomstdrink i vores store dejlige have.

I er meget velkommen til at komme forbi, se lokalerne og få en snak om, hvad vi kan tilbyde til jeres arrangement.

Forretter

 

Hummerbrud i egen bisque

Syrligt æble, sprøde chips samt friskeskud fra skoven

+ 35 ,- ved helaftensarrangement

*****

Koldrøget laks med Dijon

Anrettet med sprød agurk, fine radiser, bladselleri samt friske krydderurter

*****

Bagt torsk med kartoffel creme

Serveret med fennikelsalat, trøffelolie, sprøde chips samt friske ærteskud

*****

Serrano med marineret mango

Serveret med sprøde croutons samt frisk basilikum

*****

Røget andebryst med ramsløg

Anrettet med rugbrødsstøv, råsyltet rødbede, syrnet skorzonerrod, hasselnød samt sprøde urter

+ 20 ,- ved helaftensarrangement

*****

Grillet carpaccio med trøffelcreme

Anrettet med høvlet parmesan, semi dried tomater, sprøde salater og krydderurter

*****

Alle forretter serveres med hjemmebagt brød & smør

 

Hovedretter

Laksespyd med grillede krebsehaler

Serveret med pomme duchesse, urter a la nage, Beurre blanc sauce samt friske krydderurter

*****

Grillet unghanebryst og brøndkarse

Serveret med persillerodspure samt ragout af bacon, let ristede svampe, skalotteløg og ærter

*****

Svinekæber i portvinssauce

Serveret med røget kartofler, ristede skovsvampe, blå druer i portvin samt chips og persille

*****

Langtidsstegt kalvefilet fra Himmerland

Serveret med ristede skovsvampe, markedets friske urter, rødvinssauce, rosmarinsalt samt friske krydderurter

+ 35,- ved helaftensarrangement

*****

Velhængt oksefilet som medaljon

Serveret med persillerodspure, portvins sauce, markeds friske urter samt vild brøndkarse

+ 45,- ved helaftensarrangement

*****

Oksemørbrad fra Himmerland

Serveret med syrnet selleri pure, morkelsauce, bøgehatte, edamame bønner, timiansalt samt friske ærteskud

+ 60,- ved helaftensarrangement

*****

Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel

 

Desserter

Gateau Marcel med vaniljeparfait

Anrettet med kompot af friske skovbær, karamelliseret mandler samt mynter

*****

Grillet råsyltet ananas i XO

Serveret med hvid chokolade panna cotta, mørk chokolade ganache, anis marengs og chokolade spåner

*****

Klassisk Citronfromage

Serveret med blåbær, pistacie, skum og mynter

*****

Vanilje pocheret pære i nougatcreme

Anrettet med let syrnet Grand marnier creme, brændte mandler, vaniljeis med pistacie samt mynter

*****

Hvidchokolade creme brulee

Serveret med syltet citron og skovbærkompot samt vaniljeis

*****

Jordbærtrifli med brændt marengs

Anrettet med sprød makron, vaniljeråcreme, blåbær og mynter

*****

Tiramisu med hindbærsorbet

Anrettet med kaffemarengs, hvid chokolade og frisk mynte

 

Klassisk 3 retters menu

Forretter

Rejecocktail med friske urter, cherrytomat & dressing
*****
Dampet laks med rejer, kaviar, sprøde salater & dressing
*****
Sprøde tarteletter med cremet høns i asparges & frisk persille

 

Hovedretter

Gammeldags oksesteg med friske urter fra market
Serveret med glaserede perleløg, hvide kartofler & cremet flødesauce
*****
Kalvesteg stegt som vildt
Æble med gele, frisk waldorfsalat, smørristede kartofler & vildtsauce
*****
Helstegt oksefilet
Serveret med kartofler, bearnaise sauce, samt frisk grønt fra market

 

Dessert

Hjemmelavet vaniljeis med nougat & marcipan, samt frisk frugt
*****
Lune pandekager med hjemmelavet is og frisk frugt
*****
Nøddekurv med hjemmelavet is og frisk frugt + 20 kr.

*****

Pr. Person 450, - kr.

*****

Menuen serveres med hjemmebagt brød og smør