Kære Gæst.

Vores 3 retters menuer er delt op i forretter, hovedretter, desserter og klassiske retter, som du/I kan sammensætte en 3 retters menu ud fra. Ved retter med +, lægges beløbet oveni prisen. Vi hjælper gerne med sammensætning af jeres menu.

Vi laver al maden i huset, fra bunden med de bedste råvarer, og prøver hele tiden at følge med i, hvad der rør sig i den gastronomiske verden, det er meget vigtigt for os, at maden er veltilberedt, smager dejligt og ser lækker ud på tallerkenen.

Vi har mere ind 20 års erfaring i at arrangere fester. Vi tager udgangspunkt i jeres ønsker og laver det arrangement, der lige netop passer til jer.

Vi har mulighed for at finde et lokale, der passer til det antal gæster I inviterer. I vores lyse og venlige lokaler kan vi dække op med runde eller aflange borde. Ved større arrangementer (med over 40 gæster) er der mulighed for at få velkomstdrink i vores store dejlige have.

I er meget velkommen til at komme forbi, se lokalerne og få en snak om, hvad vi kan tilbyde til jeres arrangement.

Forretter

Cremet hummerbisque
sprød rug, dild olie
frisk salat på skaldyr, asparges, friske krydderurter
+ 35 ,- ved helaftensarrangement
*****
Koldrøget laks
Anrettet med sprød agurk, radiser, syrnet fløde, dildolie, sprød rugbrød
*****
Bagt torsk med kartoffelskum
friske æbler, kartoffelchips, friske ærteskud, trøfleolie

*****
Serrano
mango, sprød Rugbrød, mandler, frisee, balsamico

*****
Grillet carpaccio med trøffelcreme
Anrettet med høvlet parmesan, semi dried tomater, sprøde salater og krydderurter

 

Hovedretter

Unghanebryst
“ærter francis”
grill hjertesalat, ærter, syltet skalotteløg, pancetta
estragon sauce

Langtidsstegt kalvefilet
Serveret med ristede skovsvampe, markedets friske urter, rødvinssauce, samt friske krydderurter

+ 35,- ved helaftensarrangement

Langtidsstegt oksefilet
Persillerodspure, markeds friske urter og friske krydderurter
portvinssauce
+ 45,- ved helaftensarrangement

Medaljon oksemørbrads
Selleripure, bagte rødløg, glaseret persillerod, friske ærteskud
sauce bordelaise

+ 60,- ved helaftensarrangement

 

Share food

Vælg en slags kød eller fisk

Laks bagt med citron/dild

Braiseret gris i øl/rosmarin

Langtidsstegt oksekød med hvidløg/timian

 

Serveres med

Dagens kartoffel

Markedets grøntsager tilberedes efter årstid

Salat af torvets grønt

Sauce/dressing

Spreads

Brød

 

*****

Alle hovedretter serveres med dagens kartoffel

 

Desserter

Gateau Marcel
vaniljeparfait, kompot af skovbær, ristede hasselnødder, nødde tvil

*****

Ananas braiseret i rom og vanilje
hvid chokolade panna cotta
nøddekrokant og skovsyre

*****

karamelliserede pære
vaniljeparfait, kakaocrumble

*****

Hvid Chokolade creme brulee
råsyltede skovbær, hindbær sorbet, tvill

*****

Rabarber “trifli”
bagte rabarber, crumble, vanilliecremer, mørke skovbær

*****

Tiramisu med hindbærsorbet
kakaocrumble

Klassisk 3 retters menu

Forretter
Rejecocktail med friske urter, cherrytomat & dressing
*****
Dampet laks med rejer, kaviar, sprøde salater & dressing
*****
Sprøde tarteletter med cremet høns i asparges & frisk persille

 

Hovedretter
Gammeldags oksesteg med friske urter fra markedet
Serveret med glaserede perleløg, hvide kartofler & cremet flødesauce
*****
Kalvesteg stegt som vildt
Æble med gele, frisk waldorfsalat, smørristede kartofler & vildtsauce
*****
Helstegt oksefilet
Serveret med kartofler, bearnaise creme, samt frisk grønt fra market

 

Dessert
Hjemmelavet nougat & marcipan parfait, samt frisk frugt
*****
Lune pandekager med hjemmelavet vaniljeparfait og frisk frugt
*****
Nøddekurv med hjemmelavet is og frisk frugt + 20 kr.
*****
Klassisk Citronfromage
Serveret med blåbær, pistacie, skum og mynter

475 kr.

3 retters menu restaurant Håndværkeren Roskilde