facebook-domain-verification" content="0xn9w78htayr9xl6fqdgn5zxq8wv12"

Konfirmation

Konfirmation i Roskilde

Konfirmationsfest i Roskilde

Kære konfirmand/konfirmandinde.

Konfirmation er den første store fest for de fleste unge mennesker, en dag hvor de træder et skridt nærmere de voksnes rækker.

En glad og festlig dag med familie, venner og typisk en del børn, der er med til at fejre konfirmationen. De fleste holder festen midt på dagen, efter at de har været i kirke.

Vi har mere end 20 års erfaring med at arrangere konfirmationer og fester, så vi laver det arrangement, der passer til jeres konfirmation ud fra jeres ønsker.

Vi har mulighed for at finde et lokale, der passer til det antal gæster, I inviterer. I vores lyse og venlige lokaler kan vi dække op med runde eller aflange borde. Ved større konfirmation (med over 40 gæster) er der mulighed for at få velkomstdrink i vores store dejlige have. For børnene er der rig mulighed for at lege i haven. De selskaber, der ikke har adgang til haven eller ikke ønsker, at bruge den, kan benytte sig af husets kælder med tv, PlayStation og poolbord.

Vores selskabslokaler er midt i Roskilde, tæt ved Roskilde Domkirke, gågade og Roskilde Station.

I vores konfirmationsmateriale kan I se vores lækre menuer og buffet’er. Al maden bliver lavet på stedet og fra bunden, med de bedste råvarer.

I er meget velkomne til at komme forbi, se lokalerne og få en snak om, hvad vi kan tilbyde til jeres konfirmation.

Kontakt os for booking