Manden bag

Manden bag Restaurant Håndværkeren er Hannibal Thamsen som er født i 1974 på Frederiksberg i København.

Opvokset i Brøndbyvester, flyttede til Nørrebro i København i 1996 og boede der til 2000, hvor turen gik til Roskilde.

Efter folkeskolen gik turen videre til EFG på hotel og restaurantskolen, gik der efter i lære som butiksslagter hos slagtermester Billing i Greve centret og blev udlært butik slagter.

En måned senere var jeg startet i lære som kok på restaurant Skipperkroen i Nyhavn, hvor jeg blev udlært kok.

Arbejde de følgende år på forskellige restauranter i København, som kok, souschef og køkkenchef.

Jeg har siden år 2000 drevet Restaurant Håndværkeren som selskabs lokaler, hvor vi løbende har restaureret restaurant og hele tiden prøver at dygtiggøre os på alle fronter.

Privat bor jeg i Roskilde og har 2 drenge.

Jeg bruger meget at min tid på at lære mere om madlavning, ved læsning af blade og bøger.

Min fritid bruger jeg med mine børn, familie, venner, kan lide at sejle, se fodbold og har været aktiv i round table & X table.

Kontakt os for booking