Selskabslokaler i Roskilde

Restaurant Håndværkeren

I centrum af Roskilde finder du vores selskabslokaler

Om stedet

Om stedet restaurant Håndværkeren Roskilde Ejendommen, Hersegade 9 i Roskilde er opført at Anders Borch. Den stod færdig i 1861. Stedet var ment som aftægtsbolig for ham selv, men han …

Manden bag

Mandag bag restaurant Håndværkeren Roskilde Manden bag Restaurant Håndværkeren er Hannibal Thamsen som er født i 1974 på Frederiksberg i København. Opvokset i Brøndbyvester, flyttede til Nørrebro i København i …

Mad ud af huset

Det gode måltid

Nu har du muligheden for at prøve vores lækre mad fra ”Håndværkeren” derhjemme.
Vi kalder det ”DET GODE MÅLTID”.
Vi har sammensat en række lækre menuer som er velegnet til alle former for arrangementer.

Det gode måltid 1

Kr.165,-
Kuvertpris og min. 10 personer
  • Smørmør kalvecuvette stegt med timian pesto

  • Langtidsbagte kartofler med laurbærblade og knust peber

  • Tomatsalat med mozzarella, agurk, ristede græskarkerner og balsamico reduktion

  • Kold ærtepure med persille og hvidløg

  • Kuvert brød og smør

Det gode måltid 2 - En sikker vinder

Kr.265,-
Kuvertpris og min. 10 personer
  • Tuncreme med friske krydderurter og kapers

  • Smørmør kalvecuvette stegt med timian pesto

  • Kyllingebryst stegt med estragon og citron

  • Langtidsbagte kartofler med laurbærblade og knust peber

  • Tomatsalat med mozzarella, agurk, ristede græskarkerner og balsamico reduktion

  • Spidskålssalat med druer, æbler, saltbagte mandler og vinagrette

  • Kold ærtepure med persille og hvidløg

  • Fløde Monteret skysauce

  • Kuvert brød og smør

Det gode måltid 3 - Den festlige

Kr.395,-
Kuvertpris og min. 10 personer
  • Tuncreme med friske krydderurter og kapers

  • Kold røget laks med skilt kærnemælk og dildolie

  • Smørmør kalvecuvette stegt med timian pesto

  • Kyllingebryst stegt med estragon og citron

  • Mini frikadeller vendt med pesto

  • Langtidsbagte kartofler med laurbærblade og knust peber

  • Flødekartofler med porre og timian

  • Tomatsalat med mozzarella, agurk, ristede græskarkerner og balsamico reduktion

  • Spidskålssalat med druer, æbler, saltbagte mandler og vinagrette

  • Glaserede gulerødder med karse

  • Kold ærtepure med persille og hvidløg

  • Fløde Monteret skysauce

  • 4 lags kage med mascarpone, æble, karamel og knas

  • Kuvert brød og smør

Kontakt os for booking